Cem Belevi'nin "Aç Kollarını" şarkısı çıktı! İşte şarkı hakkında detaylar

Yakışıklı  popçu  Cem Belevi yeni şarkısı ‘Aç Kollarını’ klibinin çekimlerini tamamladı. Cem Belevi'nin ‘Aç Kollarını’ şarkısı  bugün itibariyle müzikseverlerle buluştu. Öte yandan Cem Belevi yeni şarkısıyla birlikte    yeni sevgilisiyle de gündemde.
Cem
Cem belevi

Son yılların en iyi çıkış yapan erkek şarkıcılar arasında yer alan Cem Belevi, yaz şarkısı  Aç Kollarınıı'yı yayınladı.   Sor, Kimse Sevmez Seni ve Alışamıyorum gibi hit olmuş şarkıları seslendiren  Belevi'nin yeni şarkısı da diğer çalışmaları gibi hareketli oluşuyla dikkatleri çekiyor. Yeni şarkısına çok güvendiğini ve ilk kez   ‘Aç Kollarını’ adlı şarkısı için dans ettiğini söyleyen Cem Belevi, şarkı hakkında detaylar paylaştı.

İlk kez klibinde dans etti


Murat Joker'in yönetmenliğinde çekilen  ‘Aç Kollarını’ şarkısı için uzun süredir mekan aradığını dile getiren  şarkıcı Cem Belevi, Kral Pop'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şarkımızın klibi için bir ara Tayland'ı düşündük. Daha sonra Yunanistan'ı seviyorum  iki klip çekmiştik  orayı da düşündük. Ama  Antalya ve Kundura'dan sonra buraya geldik." Belevi, klibin konusunu da şu sözlerle anlattı:
"Klip biraz sürreal. Sevdiğim, beğendiğim  bir kız var ona " gelsen ne güzel, görsen ne güzel" diyerek buraya getiriyorum. O da ne güzelmiş diyor..."

Genç sanatçı ilk kez kendi klibinde dans ettiğini söyleyerek "iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum." dedi.  Bu arada bugün  müzikseverlerin beğenisine sunulan  Cem Belevi'nin Aç Kollarını şarkısı öncesi Cem Belevi yeni sevgilisi ile kameralara yakalandı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0