Bülent Çolak "Sucu Kamil" ile büyük beğeni topladı

Geçtiğimiz gün Star TV'de  ekranlara gelen Sucu Kamil reytinglerde önemli bir başarı kaydetti. Öte yandan Sucu Kamil karakterini canlandıran Bülent Çolak da izleyici tarafından büyük beğeni topladı. İşte Bülent Çolak'ın Sucu Kamil hakkındaki  yorumu.
Bülent Çolak
Son yılların en iyi komedi dizilerinden biri olarak gösterilen Geniş Aile'de Ulvi karakterini canlandırarak izleyicinin beğenisini kazanan Bülent Çolak, "Sucu Kamil"  karakteri ile de izleyenler tarafından çok sevildi. Geçtiğimiz gün Star TV'de ekranlara gelen Sucu Kamil filmi reytinglerde önemli bir başarı elde etti. Yönetmenliğini Caner Özyurtlu’nun yaptığı, başrollerini Bülent Çolakve Algı Eke'nin paylaştığı komedi filmi “Sucu Kamil”, izleyiciyi adeta gülmekten kırdı geçirdi. Reyting sıralamasında totalde 3.98 reyting, 10.95 share ile 3'üncü, AB'de ise 3.43 reyting, 9.36 share ile 5'inci olan film,​ ​zorlu rakiplerle mücadele ettiği halde oldukça önemli bir başarı yakalamış oldu. Ayrıca filmin tekrarı bile 11. sırada yer almayı başardı.

Kalbini kaptırdığı Merve’yle (Algı Eke) yemeğe çıkan Sucu Kamil’in (Bülent Çolak) gelen hesapla birlikte kendini türlü türlü maceralı işler içinde bulmasını konu edinen film  Çolak ve yönetmen Özyurtlu’nun ikinci ortak projesi oldu. Daha önce Yok Artık 2'de  de rol alan Bülent Çolak,  Caner Özyurtlu için şunları söyledi: "Caner Özyurtlu, hem oyuncu kökenli bir yönetmen hem de mizah anlayışımız örtüşüyor. Algı Eke ve Ayşen Gruda gibi yaratıcı ve çok başarılı oyuncularla beni bir araya getirdiği için ona müteşekkirim”

"3 ay boyunca 300 damacananın içinde yaşadım."

Canlandırdığı karakter hakkında konuşan Bülent Çolak Sucu Kamil hakkında şunları söyledi: “Sucu Kamil, hepimiz kadar saf, hepimiz kadar kurnazlığa yatarken yersiz coşkularla başını belaya sokan sevimli bir adam. Bu rol için sucu dükkanında 3 ay boyunca 300 damacananın içinde yaşadım. Çok güzel, samimi ve sıcak bir iş çıkardık ortaya. İzleyici tarafından da sevilmesi ve beğenilmesi beni çok mutlu etti." Öte yandan başarılı oyuncu, filmde annesini canlandıran Ayşen Guruda'ya olan sevgisini de şu sözlerle dile getirdi: “Caner Özyurtlu, filmdeki annemi senelerce hayranlıkla seyrettiğim Ayşen Gruda'nın canlandıracağını söylediğinde inanamadım. Çok özel, kendine has biri Ayşen Abla, set boyunca büyük bir keyifle çalıştık.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0