Bengü'nün "çok güveniyoruz" dediği Altın Çağ albümü geliyor!

Uzun süredir merakla beklenen Bengü'nün "Altın Çağ" albümü bu hafta çıkıyor. DMC ve FELİX  ortak etiketiyle çıkacak Bengü albümünde 11 şarkı yer alıyor. İşte Bengü'nün yeni albümü Altın Çağ  ve Bengü'nün yeni şarkılarının  öne çıkan detayları.
Altın cağ
Bengü
Güzel şarkıcı Bengü'nün yeni albümü uzun süredir müzikseverler tarafından merakla bekleniyor. Ancak albümün bazı sebeplerden dolayı birçok kez  çıkışı ertelendi. Son olarak 19 Mayıs tarihi verilen Bengü'nün Altın Çağ albümü Mayıs sonunda çıkıyor. Fakat öncesinde albümün çıkış şarkısının klibi 24 Mayısta yani bu hafta yayınlanacak. Müzik dünyasının önemli isimleriyle çalışılan Bengü'nün  Altın Çağ albümünde hem duygusal hem de hareketli şarkılar yer alıyor. 

"Heyecanımız çok büyük"


Bengü,  11 şarkıdan oluşan "Altın Çağ" albümü hakkında  sosyal medyada açıklama yaparak sevenlerinin aklındaki soru işaretlerini gidermiş oldu. "Heyecanımız çok büyük" diyen Bengü, şunları söyledi:  "Üzerinde çok çalıştığımız, çok güvendiğimiz Felix / DMC ortak yapımı yeni albümüm #AltınÇağ'ı tamamladık. 24 Mayıs Çarşamba günü önce iki şarkımızı Apple Music'te sizlerle buluşturuyoruz 31 Mayıs'ta da albümün tamamını... Çok az kaldı."

Son olarak Mustafa Ceceli'nin  kardeşi Sinan Ceceli'nin  albümünde bir şarkı seslendiren güzel şarkıcı  yeni albümüne çok güveniyor.  Kral Pop'a yaptığı açıklamada "bu benim en iyi albümüm oldu" diyerek "Altın Çağ" albümü üzerinde uzun süredir çalıştığını dile getirdi. Bakalım Bengü'nün Altın Çağ albümü müzikseverler tarafından nasıl karşılanacak? 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0