4N1K filminden dikkat çeken detaylar! İşte 4N1K oyuncu kadrosu ve konusu

Birçok kişinin merakla beklediği,  genç yazar Büşra Yılmaz'ın kitabından uyarlanan  4N1K  filmi bu hafta vizyonda. 5 arkadaşın macerasını anlatan 4N1K fragmanı da dikkat çekiyor. İşte  4N1K filminin oyuncu kadrosu, 4N1K konusu ve tüm detayları.
4n1k
24 yaşındaki genç yazar Büşra Yılmaz'ın  satış rekoru kıran "4N1K" kitabından beyazperdeye uyarlanan aynı adlı film, bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Öte yandan 4N1K filmi  için sosyal medyada başlatılan tanıtım kampanyası da yoğun ilgi gördü. Yönetmen koltuğunda oturan Deniz Coşkun tarafından senaryolaştırılan   film için sosyal medyada "4K1N ne anlama geliyor?"  sorusu yöneltildi. Soruyu doğru bilenlere çeşitli hediyeler verildi. Öte yandan 4N1K filminin oyuncuları da dikkat çekiyor. Bu hafta sinemaseverlerle buluşacak olan 4N1K fragmanı da YouTube üzerinden  2 milyona yakın izlemeye ulaştı.

Yapımcılığını Fabrika Yapım'ın üstlendiği ve 12 Mayısta vizyona girecek olan 4N1K'nın  oyuncu kadrosunda  Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran,Burak Yörük, Sina Özer, Buse Narcı, Cemrehan Karakaş, Berke Bük, Turan Cihan Şimşek gibi isimler yer alıyor. Ergenler tarafından yoğun ilgi gören ve kısa sürede 100 bin satış adetine ulaşan Büşra Yılmaz'ın 4N1K kitabı  nerdeyse birebir beyazperdeye uyarlandı.
Bu arada filmin başrol oyuncusu  Gözde Mutluer, film boyunca hem bisiklete bindi, hem futbol oynadı. Romantik komedi  türündeki filmin  konusu da dikkat çekiyor.


4N1K filminin  konusu


12 Mayısta yani bu cuma sinemalarda izleyiciyle buluşacak olan 4N1K filminin konusu kısaca şöyle:Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında, 5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Hasan Denizyaran), Sinan (Cihan Şimşek), Gökhan (Sina Özer) ve Oğuz‘dan (Cemrehan Karakaş) oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur. Bir gün, bu dünya gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızların dünyasına bir keşfe çıkarır… Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘Masal Prensi’ni, ya da ‘Gamzeli Kahraman’ı seçecektir…

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0