İşte Berkay'ın yeni albümü Yansıma'dan dikkat çeken detaylar!

Berkay'ın iki yıldır üzerinde çalıştığı "Yansıma"  albümü  müzikseverlerle buluşuyor. Dört yıldır albüm çıkarmayan şarkıcı, müzik sektörünün önde gelen isimleriyle çalıştı. İşte geçtiğimiz haftalarda Ey Aşk'ı  yayınlayan Berkay'ın  Yansıma albümünün dikkat çeken detayları.
Berkay şahin
Berkay

Son yıllarda seslendirdiği şarkılarla müzik listelerinde önemli bir başarıya ulaşan Berkay, uzun bir aradan sonra yeni albümüyle müzikseverlerin karşısına çıktı. Öte yandan şarkıcının "Yansıma" adını verdiği yeni albümünde yer alan "Ey Aşk" şarkısını da albümden önce yayınladı. İki yıldır üzerinde çalıştığı albümünü sevenlerinin beğenisine sunan  Berkay, Yansıma albümünde   müzik dünyasının önde gelen isimleriyle çalıştı.  Bu arada  Berkay'ın Yansıma albümünün çıkış şarkısı "Ey Aşk" kısa sürede yoğun ilgi  gördü. İTunes üzerinde ilk sıralara yükselen şarkı YouTube'da ise  2.5 milyona yakın görüntülemeye ulaştı. Ancak şarkının video klibi bugün yayınlandı. Ayrıca Berkay, Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanırım , Gel Gel, Uygun Adım ve Aşktan Fazla  şarkılarında çalıştığı isimlerle tekrar "Yansıma" için bir araya geldi.

Albümünün prodüktörlüğünü yaptı


Soner Sarıkabadayı ve Nihat Odabaşı ile sıklıkla çalışan Berkay, Mayısın ilk haftası çıkacak olan Yansıma albümü için ikili ile tekrar çalıştı. Yeni albümü için Sinan Akçıl, Sezen Aksu ve Ozan Çolakoğlu'nun yanı sıra   şarkıcı, Alper Atakan, Çağrı Telkıvıtan, Fatih Doğangil, Isra Gülümser, Murat Güneş, Yılmaz Taner ile de çalıştı.  Müzikseverlerle buluşcak olan  Berkay'ın Yansıma albümü Avrupa Müzik etiketiyle çıkıyor. Yine albümden önce yayınlanan ve klibi  ünlü fotoğrafçı  Nihat Odabaşı tarafından çekilen Ey Aşk şarkısının klibi de yayınlandı. Şu anda  müzik listelerine girmiş olan şarkının söz ve müziği Sinan Akcıl'a ait. 

Sinan Akçıl ve Sezen Aksu'dan da şarkılar alan Berkay albümde kendisine ait şarkılara da  yer verdi. Aynı zamanda Avrupa Müzik etiketi ile çıkan albümünün prodüktörlüğünü de üstlenen Berkay'ın dört yıl aradan sonra çıkan Yansıma albümünde slow şarkıların çok olması dikkat çekiyor.  Tüm dijital platformlarda ve  müzik marketlerinde satışa sunulacak olan  Berkay'ın yeni albümü şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.  Berkay'ın yeni albümü Mayısın ilk haftası yayında olacak. Bakalım Berkay, yeni şarkılarıyla müzikseverlerin  beğenisini toplayabilecek mi? 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0