Çift arka kameralı Casper Via F1'in inceleme detayları ve Casper F1'in özellikleri

Casper'ın geçtiğimiz ay duyurduğu Casper Via F1 telefonu yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor. Peki  Casper Via F1 alanlar nasıl  yorumlar yapıyor? Öte taraftan Casper F1 yorumları da bir hayli dikkat çekiyor.  İşte Casper Via F1 özellikleri, Casper F1 fiyatı ve tüm detayları.
Via f1
Casper F1
Casper, şu aralar üst üste piyasaya sürdüğü telefonlarla dikkatleri üstüne çekiyor.  2016'nın sonuna doğru çıkan Casper  Via   A1 Plus  pek istenen satış başarısına ulaşamadı ancak Casper Martta duyurduğu yeni telefonuyla orta segment telefonlarda farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.  "Casper Via F1" adı verilen telefon orta segment sınıfında çift kamera ile öne çıkıyor. Öte taraftan Casper F1 64 GB'lık yüksek depolama alanıyla kullanıcısına hafıza konusunda bayağı alan veriyor. Ancak Casper Via F1'in fiyatı pek çok kişi tarafından yüksek bulunuyor. Peki Casper F1'in fiyatı ne kadar? İşte eksisiyle artısıyla  Casper Via F1 özellikleri ve dikkat çeken detayları

Casper Via F1'in Özellikleri


Son zamanlarda tüm tepe model telefonlarda dikkat çeken çift arka kamera  kullanıcılarca bir hayli ilgi görüyor. Öyle ki artık orta segment telefonlarda da bunu görmeye başladık. Casper da orta segmentte çift arka kamera özelliğini kullanan başlıca firmalardan biri olarak dikkat çekiyor.  Casper'in Via F1'de kullandığı çift arka kameraların değerleri 13'e 5 MP olarak karşımıza çıkıyor.  Full HD video kaydı yapan kameralarda,  optik görüntü sabitleyici bulunmuyor. Öte  yandan telefonun  ön kamerası da 13 MP ve  F 2.0 değerinde.
Via f1 kamera
Via F1
Casper Via F1'in ekranına baktığımızda ise: 5.5 inçlik FHD, İPS ve LCD bir ekrana sahip. Ayrıca piksel yoğunluğu  401 PPI olan ekranının  gövde oranı %70,79 ve Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Telefonun pil değerleri ise şu şekilde: hızlı şarj desteği bulunan telefon 3000 mAh değerinde. Ve Casper Via F1'in işlemcisine  geldiğimizde  başarısız olduğunu görüyoruz.  Cihazda MediaTek MT6755 (helio P10) Chipset kullanılmış durumda.

Ayrıca 8 çekirdekli, 4 GB RAM ile kutudan çıkan telefon    64 GB'lık bir depolama alanına sahip. Bu arada Android 6.0 ile  gelen ve 7.0 Nougat'ı alıp  almayacağı  belli olmayan cihazın Wi-Fi   gücü  biraz düşük. Casper F1'de wi-fi 802.11 b donanımını görüyoruz.  NFC'si ve radyosu bulunmayan telefonun parmak izi okuma özelliği bulunuyor.

Peki Casper Via F1 kullanıcı yorumları ne yönde?


Casper Via F1'in fiyatına baktığımızda 1800 TL ile 1900 TL bandında olduğunu görüyoruz. Kullanıcılar tam da bunu sıklıkla dile getiriyor. Diğer yandan telefonun işlemcisi de pek çok kişi tarafından  olumsuz yorum alıyor.  Casper Via F1 yorumlarının geneline baktığımızda negatif  yorumlar öne çıkıyor. Belki Casper F1'in fiyatı biraz düşse bu yorumlar olumluya dönebilir. Peki siz Casper Via F1 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce  Via F1 alınır mı?

Paylaş

WhatsApp Telegram

3 Yorum:

  1. Giray Mutlu4/24/2017

    İyi güzelde pahalı bence. Casper bir kendini düzeltemedi gitti.

    YanıtlaSil
  2. O özeliklere o fuyat deymez.

    YanıtlaSil
  3. Tavsiye ediyor musunuz? Casper f1 iyi mi

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0