2017'nin makyaj modası sizi çok şaşırtacak!

2017 makyaj trendleri bir hayli değişmiş durumda.  Doğal makyajdan uzaklaşılan  bu yılın makyaj modası nedir. İşte Sunny Shaper'den makyaj önerileri ve 2017 makyaj modası hakkında ipuçları.

 makyaj trendleri
Makyaj

Artık YouTube'daki makyaj kanallarıyla birlikte her çeşit makyaj videosunu görmek mümkün. Öyle ki her makyaj kanalında farklı farklı 2017 makyaj trendleri olduğu söyleniyor. Peki gerçekten 2017'nin makyaj modası nedir?  QNET Sağlık ve Güzelik Uzmanı
Sunny Shaper, 2017 makyaj trendlerini yorumladı. Öte yandan acelesi olan kadınlara da hızlı makyaj önerilerinden söz eden  Shaper, 80'lerin makyaj modasının geri döndüğünü ifade etti.

Yeni makyaj modası 80'ler

2016 Makyaj trendleri ile günümüz arasında ciddi farklar görüneceğini belirten QNET Sağlık ve Güzellik Uzmanı
Sunny Shaper, belirgin olarak çekilen siyah eyeliner ve doğal tonların geçmişte kaldığını söylüyor. “2017 makyajında ise gözü takip eden ince bir çizgi halinde çekilen kalem ve gösterişli parlak göz farları çok moda olacak” diye ekliyor. 80'lerin makyaj modasına geri dönüş var diyen Sunny Shaper, dikkat çeken yorumlar yaptı. Peki 80'lerin makyaj modası nasıldı? 80'ler makyajının olmazsa olmazı kıyafet rengi ile uyumlu sürülen parlak farlar, belirgin iyi dağıtılmamış allıklar, dağınık saçlar ve yukarı doğru taranmış kaşlar...

Öte yandan hızlı makyaj önerileri paylaşan Sunny Shaper, şunları söyledi: Concealer ile kusurları kapatıp, daha uyanık görmek için yanaklara naturel bir allık uygulanmasının önemli olduğuna değinen Sunny; “Koyu eyeliner’ı veya dumanlı gözleri haftasonuna saklayıp, göz alanını doğal bırakın. Maskarayı ise özellikle göz altı bölgesini temiz tutmak için waterproof seçin. Dudak kalemi ve dudak rengi ruj yerine dudak parlatıcı kullanarak dudaklarınızı daha dolgun gösterin. Ama beklenmedik bir iş sonrası buluşma için favori rujunuzu elinizin altından ayırmayın.”dedi. Shaper, artık doğal makyajların yanı sıra abartılı makyajların tercih edildiğini de ifade etti.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0