Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in dolandırıldığı ortaya çıktı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in dolandırıldığı ortaya çıktı. İddiaya göre Tatlıses'in 2010 yılında satın aldığı uçak çürük çıktı. Üstüne birde İbrahim Tatlıses villasından oldu. Peki Tatlıses'i kimler dolandırdı? Detaylar haberimizin devamında.
İdo
İbrahim Tatlıses
Uzun süredir FETÖ  mağduru olduğunu öne süren İbrahim Tatlıses, hatırlanacağı üzere "Bende 15 Temmuz gazisiyim" diyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Tatlıses, şimdilerde ise 2010 yılında FETÖ tarafından kendisine  bir kumpas düzenlendiği iddiasıyla gündemde. Yeni Asır'ın haberine göre,  FETÖ'nün, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in de başına bela olduğu  öne sürüldü. 

Tatlıses'e çürük uçak satıp, villasını icra yoluyla alan FETÖ'nün, olayı Yargıtay'da da örtbas ettiği iddia edildi. Yaklaşık yedi yıl önce yani 2010 yılında Megatrans firmasından 6 milyon dolarlık bir jet alan İbrahim Tatlıses, o dönem çok konuşuldu.  Ancak daha sonra türkücü Tatlıses'in uçağı  çürük çıkıp uçamayınca olaylar büyüdü. Uçağın parasını ödeyemeyen İbrahim Tatlıses'in villası mahkeme kararıyla ederinin çok daha altında bir fiyata satılarak borcu ödendi.

İbrahim Tatlıses'in istediği oldu


Herşey Tatlıses'in uçağın çürük olduğunu farketmesiyle başladı. Firma iade işlemlerini yapmayınca Tatlıses de uçağın parasını ödemedi. Megatrans şirketi de  alacağına karşılık Tatlıses'in Büyükçekmece'deki 6 milyon liralık villasına tedbir kararı koydurup, 1 milyon 530 bin lira bedelle icradan satın aldı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra söz konusu şirketin sahibi ve hukuki işlemleri onayan  Yargıtay 12. Hukuk Dairesi üyeleri FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle cezaevine konuldu.

Bunun üzerine İbrahim Tatlıses'in avukatı Çiler Nazife Koşar da 7 yıl önce o kararı veren isimlerin FETÖ üyesi olduğu ve bu kararın iptal edilmesini isteyerek ilgili mahkemeye başvurdu.  Sonuç ne olur bilinmez ancak bu, bir süredir "15 Temmuz gazisiyim" şeklindeki ifadelerle gündeme gelmeye çalışan İbrahim Tatlıses'in istediği gibi oldu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0