"Tatlım Tatlım" bu hafta sinemalarda! İşte Tatlım Tatlım'ın oyuncu kadrosu

Yılmaz Erdoğan'ın aşkın farklı dönemlerini anlatan Tatlım Tatlım filmi bu hafta vizyonda. Romantik komedi türündeki Tatlım Tatlım'ın fragmanı yoğun ilgi görüyor.   Öte yandan Tatlım Tatlım filminin oyuncuları da dikkat çekiyor. İşte  "Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk" olarak da  bilinen filmin tüm detayları.
Bkm
Tatlım Tatlım 
Kelime oyunlarının bolca  kullanıldığı Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi Tatlım Tatlım bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Ünlü birçok oyuncunun kamera karşısına geçtiği film romantik komedi türünde. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) yapımcılığında izleyiciyle buluşacak olan Tatlım Tatlım'ın fragmanı  YouTube'da da 2 milyonu aşan izlemeye ulaştı. Ünlü sinema ve tiyatroculardan oluşan Tatlım Tatlım'ın oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:  

Aylin Kontente, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin'ın yanı sıra Tatlım Tatlım filminde Çok Güzel Hareketler Bunlar  programıyla birlikte tanınan Büşra Pekin ve Bülent Emrah Parlak rol alıyor. Öte yandan   bu kez filminde oynamayan Yılmaz Erdoğan, yönetmen koltuğunda oturuyor. Aynı zamanda Yine Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı Tatlım Tatlım 17 Martta yani bu hafta vizyona giriyor.

Yılmaz Erdoğan’ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, aşkın farklı dönemlerini anlatan bu romantik komedinin konusu ise şöyle: 
Dört ayrı çift aynı partide tanışır ve aralarında tatlım-tatlım bir ilişki başlar ise.. Ve bu haybeden gerçeküstü bir aşk ise... İlişkinin her evresi bir durum komedisi iken, bir an hoşlaşılıp ardından hemen didişilir ise... Akla şöyle bir soru gelebilir mi: Ey sevgili sevgililer sizin aşka işiniz yok mu?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0