Kendini geliştirmek isteyen makale veya köşe yazarlar arıyoruz!

Webmgon.com kendini geliştirmek isteyen yazarlar arıyor. Siz de  makale yazmak veya habercilik sektöründe kendinizi geliştirmek istiyorsanız hemen başvurun. Peki Webmgon'da yazar olmak için ne yapmak gerekiyor?
Yazar
Yazar aranıyor
Yaklaşık 1.5 yıldır faaliyet gösteren ve hızla büyüyen Webmgon, kısa sürede okurlarının beğenisini topladı.   Okurlar, nerdeyse Webmgon'un her içeriğine yorum yapıp paylaşırken, aynı sektördeki web siteleri bu işlemleri doğal olmayan yollarla gerçekleştiriyor.  Henüz istediği konuma gelmediğimize inanıyoruz. Bu yüzden daha çok işimiz var... En önemlisi de yeni ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var. Çünkü Web sitemiz bir haber ve bilgi portalı bu da zengin içerik demek oluyor. Peki siz de ekibimizin bir parçası olmak istemez misiniz? Eğer sizde yazar olmak veya kendinizi haber yazma konusunda geliştirmek isterseniz biz buradayız. Webmgon'da yazar olabileceğiniz gibi, haber de yazabilirsiniz. Eğer gerçekten ilerde iyi bir yazar olmak istiyorsanız bir yerden başlamak gerektiğini unutmamanız lazım. Bunun için de Webmgkn size  her türlü yardımda bulunacağını ve  ilerde zorlanmadan yazarlık yapmanızı sağlayacağından kuşkunuz  olmasın.   

Webmgon.com yazarlık başvurusu

Sitemizde makale yazarı veya köşe yazarı olmak için birkaç şarta uygun olmanız veya birkaç şarta uymanız yeterli olacaktır.
* Yazım ve imla kurallarına uygun içerik hazırlamalısınız. (Yani virgül, de/da bağlaçları, Türkçe'yi doğru kullanmak gibi) 
* Az da olsa SEO kriterlerine uymalısınız. (Tabiri caiz ise internet diline uygun  yazılarınızı hazırlamalısınız.)
* En önemlisi de bu işin ilk başlarda gönüllülük esasına dayandığını unutmamalısınız.
* Sitemizde her türlü konuda yasalara uygun yazılarınızı yayınlayabilirsiniz.
* Yazara kendi adıyla bir mail adresi de sunuyoruz. Böylece okurları kendisine direkt ulaşabilecektir.(ali@webmgon.com gibi)
* Yazılar,  günlük, haftalık veya aylık şeklinde yayınlanabilir.

Eğer yukardaki sıralananlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız o halde şimdiden Webmgon'a hoşgeldiniz!   

BAŞVURU 

Sitemizde yazar olmak istiyorsanız veya konu hakkında aklınızda soru işaretleri varsa İLETİŞİM sayfamızdan veya info@webmgon.com  mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0