İşte Kara Yazı dizisinin reyting sonuçları! Kara Yazı'nın oyuncuları, konusu

Merakla beklenen "Kara Yazı dizisi" dün izleyiciyle buluştu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizi sosyal medyada da çokça  konuşuldu. Peki Kanal D'nin yeni dizisi Kara Yazı reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? İşte Kara Yazı dizisinin oyuncuları,  konusu ve tüm detayları.
Kara yazı
Kara Yazı 
Usta oyuncuları ve yeni neslin dikkat çeken  oyuncularını bir araya getiren Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı 1.  bölümüyle  dün ilk kez ekrana geldi. Uzun zamandır diziseverlerin beklediği Kara Yazı fragmanlarıyla adından söz ettirmeyi başarmış ve dün de Kanal D izleyicisiyle buluştu. Kadrosunda Haluk Bilginer, Emre Kınay ve Zeynep Çamcı  gibi isimleri bulunduran dizide son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncular da kamera karşısına geçti.  Birbirinden farklı hayatlar yaşayan Yaren ve Mehmet'in öyküsünü ekranlara taşıyan "Kara Yazı"  sosyal medyada da birçok kişi tarafından konuşuldu. Peki Kara Yazı reytinglerde  kaçıncı oldu? Kara Yazı'nın konusu ve oyuncuları hakkındaki detaylar haberimizin devamında.

Kara Yazı Dizisinin Reyting Sonuçları

Kara Yazı, fragmanları ve oyuncu kadrosuyla iddialı bir dizi olarak başlangıç yaptı. Ancak Kara Yazı reyting sonuçlarında çok kötü  bir sırada yer alabildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin birinci olduğu  Total reytinglerde Kara Yazı 14. sırada yer alabildi. Öte yandan Kara Yazı dizisinin 9. sırada yer aldığı AB reyting ölçümlerinde ise yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  birinci olurken, Star Tv'de yayınlanan Anne dizisi ikinci, Survivor ise üçüncü oldu. ABC1 reyting sonuçlarına baktığımızda ise salı gününün reyting şampiyonu   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz burada da karşımıza çıkıyor. İlk bölümde kötü bir başlangıç yapan Kara  Yazı ise ABC1  reyting sonuçlarında 10. sırada kendine yer bulabildi.  Bundan böyle her salı günü ekranlara gelecek olan Kara Yazı dizisinin rakiplerinin çok güçlü olduğu görülüyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde Kara Yazı dizisi reyting sonuçları ne olacak?

Kara Yazı Oyuncu Kadrosu

Oyuncu seçimi ve tanıtım fragmanları ile adından sıkça söz ettiren Kara Yazı'nın oyuncu kadrosu oldukça zengin. Haluk Bilginer'in Oğuz,  Emre Kınay'ın Halil, Zeynep Çamcı'nın Yaren,  Ushan Çakır'ın ise Mehmet karakterini canlandırdığı Kara Yazı'nın diğer oyuncuları ise şöyle:
Burak Çelik,  Gülper Özdemir, Nilgün Türksever, Aslı Orcan, Tansu Taşanlar,  Zehra Yılmaz,  Orçun Koray Kaygusuz, Leyla Kader İlhan, Şenol Önsel, Sedef Akalın, Su Burcu Yazgı Coşkun.

Kara Yazı Dizisinin Konusu

Kara yazı
Kata Yazı dizi 
Artık her salı  günü  saat 20:00'de Kanal D ekranlarına gelecek olacak Kara Yazı dizisinin konusu da dikkat çekiyor. İşte Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı'nın konusu:  
Sevgisiz,  babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve kimya öğretmenliği yapmak tek hayali olan Yaren Uluçınar’ın hikayesidir Kara Yazı. Mehmet ve Elif’in babası Oğuz Karahan, çocuklarına yaşattığı gibi sevgisiz büyümüştür. Sevgisiz büyüyen çocukların sevebilme ihtimalini sorgulatacak "Kara Yazı" adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0