Ferman Akgül'ün “Yürüyorum İçimde" albümünden dikkat çeken detaylar

Manga'nın solisti Ferman Akgül'ün ilk solu albümüne ait klip yayınlandı. Ferman Akgül'ün “Yürüyorum İçimde" adıyla çıkacak olan albümü  ise 24 Mart Cuma günü müzikseverlerle buluşacak. Geçtiğimiz gün yapılan albüm tanıtımına da  bazı ünlü isimler  ve basın mensupları  katıldı. İşte "Ferman Akgül'ün Yürüyorum İçimde" albümünün detayları.
Mang ferman
Ferman Akgül
Manga grubunun sevilen ismi Ferman Akgül, ilk solo albümünü yayınlıyor. Albümle aynı adı taşıyan  “Yürüyorum İçimde" şarkısının klibini bugün müzikseverlerle buluşturan şarkıcı, albümde 90'ların çok konuşulan bir şarkısını da yeniden düzenleyerek seslendirdi. Geçtiğimiz sene  Pascal Nouma ile yaptığı "Dır Dır"  şarkısıyla  konuşulan  Ferman Akgül bir süre önce “Yürüyorum İçimde" albümünün haberini vermişti.  Uzun zamandır Manga'sız projeleri imza atan Akgül'ün solo albümü haftaya müzikseverlerle buluşacak. Ancak öncesinde albüme de ismini veren Ferman Akgül'ün  “Yürüyorum İçimde" şarkısı bugün yayınlandı.

"Karadeniz'in dalgaları vurdu bizim kalbimize"


90'lı yılların ortalarında çıkan Metropolis'in "Her Cennet" şarkısını yeniden düzenleyerek seslendirdiğini söyleyen Ferman Akgül, “Yürüyorum İçimde" albümü için şu bilgileri paylaştı: "Albümümüzün ön satışları 10 Martta başladı. Yürüyorum İçimde şarkımızın klibi de 17 Mart Cuma günü çıkacak. İnşallah  albüm de  24 Martta  sizlerle olacak" Öte yandan  Ferman Akgül İnstagram'da,  bugün çıkan albümün ilk şarkısı için de şunları söyledi:
"Yarın büyük gün bizim için. Şevki Dinçal'ın şiirine yaptığım beste ile albümün ilk sesini duyuracağız. Karadeniz'in dalgaları vurdu bizim kalbimize, sıra sizde..."
Fermamn akgül instagram
Tweet
Bu arada geçtiğimiz gün düzenlenen Ferman Akgül'ün “Yürüyorum İçimde" albümünün lasmanına birçok ünlü isim katıldı. İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilen lansmana Göksel, Aslı Gökyokuş, Aydilge, Pascal Nouma, Birol Namoğlu, Murat Cemcir, Ahmet Kural, İzzet Öz, Ömer Faruk Sorak gibi  isimlerin yanı sıra basın mensupları ve sanatçının yakın arkadaşları katıldı. 1.5 yıldır üzerinde çalışılan ve Manga'nın Stüdyom stüdyolarında kaydedilen albüm 24 Mart 2017'de tüm müzik marketleri ve dijital müzik platformlarında yerini alacak.

Ferman Akgül'ün  yeni  albümünde yer alan şarkıların bazılarının isimleri şöyle:
Ferman Akgül - Her Cennet
Ferman Akgül - Yürüyorum İçimde 
Ferman Akgül - Bana Gel

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0