Deli Aşk yarın izleyiciyle buluşuyor! İşte Deli Aşk'ın oyuncuları ve konusu

Cem Yılmaz, Hakan Altun ve Zafer Algöz'ün de özel performanslarıyla rol aldığı Deli Aşk filmi yarın vizyonda. Komedi türündeki Deli Aşk'ın fragmanı da bir hayli dikkat çekiyor.  Deli Aşk oyuncuları, Deli Aşk filminin konusu ve tüm detayları haberimizde.
Deli aşk
Deli Aşk
Geçtiğimiz sene ilk kez  "Kaçma Birader" adlı filmle sinemaseverlerin karşısına çıkan ve Kaman kardeşler olarak da bilinen Emrah ve Murat Kaman, ikinci filmleri Deli Aşk'ta ünlü isimleri bir araya getirdiler. Komedi türündeki film 10 Mart 2017'de yani yarın sinemaseverlerle buluşacak. Öte taraftan sosyal medyada yoğun ilgi gören Deli Aşk'ın fragmanı da komik sahneleriyle  dikkat çekiyor.  Murat Kaman ve Murat Dündar’ın yönetmen koltuğunda karşımıza çıktığı Deli Aşk filminin yapımcılığını ünlü komedyen Cem Yılmaz üstlendi. Ayrıca Yılmaz, Zafer Algöz ve Hakan Altun ile birlikte konuk oyuncu olarak da filmde yer aldılar. 

Deli Aşk'ın Oyuncu Kadrosu


Zafer Algöz, Cem Yılmaz ve Hakan Altun'un konuk oyuncu olarak rol aldığı Deli Aşk'ın oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer aldı.  Bu yılın beklenen komedi filmlerinden biri olan  Deli Aşk filminin oyuncu kadrosunda  şu isimler yer alıyor:
Aynı zamanda filmin senaristliğini de yapan Emrah Kaman’ın yanı sıra Toygan Avanoğlu, Pelin Akil Altan, Nilperi Şahinkaya, Şafak Pekdemir, Burak Çelik, Gülhan Tekin gibi isimler kamera karşısına geçti. Öte yandan Murat Kaman ve Emrah Kaman kardeşlerin senaryosunu kaleme aldığı film yarın sinemalarda izleyicisiyle buluşacak.
Emrah kaman
Cem Yılmaz
Deli Aşk Filminin Konusu

Cem Yılmaz'ın küçük bir bölümde psikolog olarak rol aldığı filmde Hakan Altun da kendisini oynuyor. Deli Aşk'ın konusu ise şöyle: 
Deli Aşk, Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediniyor.

Bu arada geçtiğimiz gün galası yapılan Deli Aşk filmine  ünlüler yoğun ilgi  gösterdi. Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, ünlü YouTuber Hayrettin'in yanı sıra  Ozan Güven, Mert Fırat, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Yılmaz Vural, Tuncay Şanlı, Bülent Emrah Parlak, Hande Doğandemir, Irmak Şahin, Müge Boz, Sibel Turnagöl, Wilma Elles, Mehmet Erdem, Begüm Birgören, Sadi Celil Cengiz, Anıl Altan, Burcu Kara, gibi birçok ünlü isim galaya  katıldı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0