Vodafone'dan gençlere iş fırsatı! İşte Vodafone'un iş ilanı detayları

Vodafone'da çalışmak isteyen genç yeteneklere önemli bir fırsat. Üstelik Vodafone'un bulunduğu 20 ülkede çalışma imkanı sağlanıyor. “Discover Genç Yetenek Programı” adındaki projeye başvuru süresi de kısıtlı. İşte gençlere özel Vodafone'un iş fırsatı şartları ve tüm detayları.
Vodafone ilan
Vodafone genç yetenekler
Vodafone Türkiye, 2008 yılından beri yürüttüğü  Discover Genç Yetenek Programı” ile bugüne kadar 100'den fazla genç yeteneğe iş fırsatı yarattı. Vodafone, bu yılda   42 genç yeteneği  bünyesinde çalıştırmayı hedefliyor. Peki Vodafone'un iş fırsatından kimler yararlanabilir? Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:   
"Bu sene üniversiteden mezun olacak 4. sınıf öğrencileri ve en fazla bir sene tam zamanlı iş tecrübesi bulunan yeni mezunların katılabileceği programda adaylar, 3 hafta boyunca sürecek bir oryantasyon programına dahil oluyorlar. Ardından ise Vodafone'da altı aylık dönemler boyunca iki farklı rolde rotasyonlu çalışarak farklı iş kollarında deneyim elde ediyorlar."

3 Ocak 2017'de başlayan Vodafone'un iş fırsatından yararlanmak isteyen genç yetenekler, 12 Mart 2017 tarihine kadar Kariyer.Net üzerinden Vodafone iş ilanına başvurabilirler. Nisan ayı sonuna kadar sürecek değerlendirme sonunda seçilen adaylar, Temmuz itibariyle Vodafone'da çalışmaya başlayacaklar. Ayrıca Vodafone'un 2008 yılında başlattığı program ile Vodafone bünyesinde 150 genç yetenek çalışıyor.

"Discover gençler için ideal bir program"


Vodafone'un 20'den fazla ülkede iş imkanı sağlayan  ve 2008'den beri Türkiye'de de uygulanan  Discover Genç Yetenek Programı” hakkında konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay,
"Discover gençler için ideal bir program"  dedi. Kalay sözlerini şöyle sürdürdü:
"Program adaylara özel bir gelişim programına katılmanın yanı sıra Vodafone'daki ikinci yıllarını tamamlayan ve Global Columbus Programına katılmaya hak kazanan gençlere iki yıl süreyle 20'den fazla Vodafone ülkesinden birinde çalışma imkanı da sunuyor. Bu program sayesinde gelecek neslin liderlerini yetiştirmeyi amaçlıyoruz"

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0