Vodafone'dan 4G'yi kullanmayanlara 5 GB bedava internet

Vodafone, 4.5 G kullanımını arttırmak için yeni bir kampanya duyurdu. Buna göre Vodafone,  kullanıcılarına  1 ay geçerli 5 GB internet hediye ediyor. Ancak Vodafone'un yeni kampanyasının bir şartı var. Peki Vodafone bedava internet kampanyasına  nasıl katılabilirsiniz? İşte 5 GB bedava internet kampanyasının detayları.
Vodafone
Vodafone
Bilindiği üzere  Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bedava internet kampanyalarıyla  4G kullanımını artırmayı teşvik ediyor. Bu teşvik kampanyaları başarılı da oluyor. Daha 1 yılını tamamlamayan  4.5 G hizmeti şimdiden 50 milyon aboneye ulaşmış durumda. Tabi bu operatörleri durdurmuyor. Operatörler çeşitli kampanyalar düzenleyerek kullanıcılarına 4.5 G deneyimi sunmaya devam ediyor. Son olarak Vodafone bedava internet kampanyasıyla Ocak 2017'de 4G'yi kullanmayan tüm kullanıcılarının hattına  5 GB bedava internet tanımlıyor. Peki Vodafone bedava internet kampanyasından nasıl faydalanılır? Vodafone'un yeni kampanyası ne zaman bitecek?

Vodafone 5 GB bedava  internet kampanyası


Bu kampanyadan faydalanmak için Vodafone'un şart koştuğu tek birşey var.    O da: 1 ile 31 Ocak 2017 tarihleri arasında hiçbir şekilde 4.5 G servisini kullanmamak. Ocaktan bir önceki ay 4G'yi kullananlar da bedava internet hediyesini alabilir.   Yapılması gereken işlem ise çok basit. Cep telefonundan SMS uygulamasına girip "4BUCAKG" yazıp 4545'e göndermek yeterli oluyor. Ancak telefon ve SİM kartınızın 4.5 G desteğine sahip olması gerekmektedir.  Bu arada  Vodafone'un açıklamasına göre bedava  internet  hediyesi aynı gün gelmeyebiliyor. Kampanya şartlarına uygun olan abonelerin 5 GB  hediye internetleri 7 gün içerisinde tanımlanacaktır. Ve Vodafone  internet kampanyasından hem faturalı hem de faturasızlar faydalanabiliyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0