Recep İvedik 5 izleyiciyle buluşuyor! Recep İvedik 5 konusu

Şahan Gökbakar'ın beklenen filmi Recep İvedik 5 için geri sayım başladı. Recep İvedik 5 izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.  "Recep İvedik 5 ne zaman çıkıyor?" Sorusunun sıklıkla sorulduğu geçtiğimiz ay Şahan Gökbakar Recep İvedik 5 fragmanını yayınladı. Peki Recep İvedik  5'in konusu ne? 16 şubatta vizyona girecek olan Recep İvedik 5'in oyuncuları ve  Recep İvedik 5 hakkında tüm detaylar haberimizde.
Recep ivedik 6
Recep İvedik 5
Şahan Gökbakar 2016'nın ortalarında Recep İvedik 5'in çekimlerine başlandığını duyurmuş, kısa sürede bu haber yoğun ilgi görmüştü.  Recep İvedik 5 ne zaman çıkacak? Recep İvedik  5  konusu nedir? Gibi soruların yanında Recep İvedik 5 oyuncu kadrosu merak edilmeye başlanmışken Gökbakar, Recep İvedik 5 fragmanını izleyiciyle buluşturdu. Ve Recep İvedik 5 fragmanı yayınlandığı  hafta  13 milyon kişi tarafından izlendi. Ancak yoğun ilgi gören Recep İvedik 5 fragmanında bir sahne de Azerbaycan halkı tarafından sert tepkilerle karşılandı. Azeriler, "Neden bizim bayrağımız yumruklanıyor" şeklinde tepki göstermeye başlayınca bu konu Türkiye  gündemine de düştü. Şahan Gökbakar tepkiler  üzerine hemen  harekete geçip o sahneyi filmden kaldırdı. Ve olay da kapanmış oldu.

16 şubatta vizyona girecek olan Recep İvedik 5 gün sayarken, Recep İvedik sevenleri de Recep İvedik  5'i izlemek için vizyon tarihini bekliyor. Recep İvedik 5 YouTube'da hala binlerce kişi tarafından izlenmeye devam edilirken, Recep İvedik 5 konusu ve Recep İvedik 5 oyuncuları da merak ediliyor. İşte Recep İvedik 5 filminin merak edilen diğer tüm detayları.   

Yönetmenliğini Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar'ın üstlendiği Recep İvedik 5'in senaryosu üzerinde  Gökbakar kardeşler ortak çalıştı. Öte taraftan Recep İvedik 5'te Şahan Gökbakar'a Deniz Ceylan, Orkan Varan ve  Hüseyin Baycur oyuncu olarak eşlik ediyor. Hatırlanacağı üzere Recep İvedik 5 çekimleri öncesi Şahan Gökbakar,  sosyal medya üzerinden her filminde olduğu gibi kendisi cast ekibini oluşturmak için yetenekli oyunculara başvuru imkanı tanımıştı. Ünlü komedyen  şu sözlerle Recep İvedik 5  için cast başvurularını başlatmıştı:
"Cast seçmeleri başladı.. Her filmimizde olduğu gibi yine, yeni yüzlere ve yeteneklere kapımızı açıyoruz!!! Filmde rol almak isteyen herkesi özgeçmişini,fotograflarını ve varsa videolarını recepivedik5film@gmail.com adresine yollamaya davet ediyorum."  bunun  üzerine binlerce başvuru yapılmıştı.

RECEP İVEDİK 5 KONUSU


16 Şubat Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak olan Recep İvedik 5'in konusu  diğer serileri hatırlatıyor. İşte kısaca  Recep İvedik 5  konusu
Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da Avrasya Gençlik Oyunları’na katılacak milli takım kafilesini Makedonya’ya götürmektir. Yolda Recep’in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez. Ancak o noktada Recep kafile başkanlığını ele alır ve rahatsızlanan sporcuların yerine kamyoncu arkadaşlarını çağırır

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Recep İvedik 5 izlemek için ne yapabilirim recep ivedik 5 izle yazıyorum çıkmıyor.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0