LG G6 Ne Zaman Çıkacak? LG G6 fiyat ve özellikleri

Mobil Dünya Kongresi 2017'de  (MWC)  tanıtılan ilk telefon LG G6 oldu. Peki LG G6'da neler bizleri karşılıyor? Ve LG G6 ne zaman çıkacak? İşte LG'nin kamera özellikleriyle  dikkat çeken LG G6 özellikleri ve tüm detayları.
 
G6
G6 
Mobil Dünya Kongresi (MWC) dün itibariyle kapılarını hem firmalara hem de teknoloji tutkunlarına açmış oldu. Yaklaşık bir hafta sürecek olan MWC 2017'de  ilk tanıtılan telefon LG firmasının oldu. LG, G serisinin 6. telefonu olan G6'yı resmen duyurdu. İlk bakışta LG G6'da göze çarpan kamera oluyor. Hatırlanacağı üzere LG G5'te çift kamera  kullanılmıştı. Bu, LG G6'da da karşımıza çıkıyor. Ancak G5'te farklı olan çift  kamera değerleri  G6'da 13 megapiksel olarak sabitlenmiş durumda.  LG, G6'nın kamerasını öne çıkarmaya çalışacak gibi görünüyor. Çünkü firma, telefonun geniş açıdan çekim yaptığının altını çiziyor. Öte yandan QHD bir ekrana sahip olan LG G6'da 4 GB RAM ve 32 ile 64 GB depolama alanı göze  çarpıyor.

Pili eleştirilen LG G5'e göre LG G6'nın bataryası 3300 mhA değerinde. Bu arada telefonun suya dayanıklı olduğunu da belirtmekte yarar var. LG G6'nın rakiplerine karşı eksisi ise işlemcisi olduğu görülüyor. G6'da SnapDragon 821 işlemcisi kullanılmış durumda.  Bu da SnapDragon 835'i bekleyenleri üzdü diyebiliriz. Ayrıca LG G6 Android 7.0 Nougat sürümüyle direkt olarak  kutudan  çıkacak. Peki LG G6 ne zaman çıkıyor? Ya da  daha doğrusu LG G6 ne zaman Türkiye'de çıkacak? Bu soruya resmi bir yanıt verilmese de G6'nın Mayıs 2017'de satışa  sunulacağı tahmin ediliyor. Telefon Türkiye'ye de Haziran ayı  gibi gelmesi bekleniyor.
MWC 2017'den son gelişmeler hemen Webmgon'da sizlerle olmaya devam edecek. Ayrıca LG G6 hakkında yorumunuz nedir? Bizimle paylaşmayı unutmayın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0