İşte Samsung Galaxy S8'in fiyat ve özellikleri (olası)

Samsung Galaxy S8 ne zaman çıkacak?" sorusunun yanıtı sadece birkaç  gün sonra belli olacak.   Bununla birlikte Samsung Galaxy S8 özellikleri ve Galaxy S8 fiyatı gibi detaylar belli olacak. Samsung'un merakla beklenen Galaxy S8'i  ile birlikte büyük ihtimalle  S8 Edge veya S8 Plus modelleri de  gelecek. İşte kesin olmayan  Galaxy S8  özellikleri.
Galaxy s8
Galaxy S8
Samsung'un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy S8'e sayılı günler kaldı diyebiliriz.  samsung'un geçen yıl hayal kırıklığı yaşatan  Galaxy Note 7'sinden sonra gözler Samsung'a çevrildi. Hatırlanacağı üzere Note 7  pek çok   teknolojiseverin beğenisini toplamış ve   kısa sürede yoğun ilgi görmüştü. Ancak yaşanan durumdan sonra Samsung, hem maddi hem manevi olarak itibar kaybı yaşadı. Tüm bunların üzerine Samsung'ta imaj kaybını düzeltmek için Samsung Galaxy S8 üzerinde  hummalı bir çalışma yürütüyor. O yüzdendir ki firma  Samsung Galaxy S8  modelini MWC 2017'de tanıtmayacağını, Mobil Dünya  Kongresinden 1 ay sonra duyuracağını  açıkladı.

Samsung Galaxy S8  ne zaman çıkacak?


Samsung, geçtiğimiz haftalarda Galaxy S8'in çıkacağı ayı haber verdi. Firma,  Samsung Galaxy S8'in MWC 2017'de çıkmayacağını bilgisini paylaştı. Samsung, S8'in  Mobil Dünya Kongresi'nden 1 ay sonra duyurulacağını ifade etti.  Buna göre  Samsung Galaxy S8'in çıkış tarihi Nisan 2017 olarak belirtildi.  Peki Samsung neden bu kararı aldı? Bu sorunun iki yanıtı  var. Birincisi: Samsung, Galaxy S8'in diğer firmaların ürünleriyle aynı zamanda çıkarsa geri planda kalabilir düşün cesini savunması, İkincisi ise: Samsung Galaxy S8'in kusursuz olması için veya bir başka deyişle Note 7 gibi olmaması için biraz daha zamana i ihtiyaç duydu.

Samsung Galaxy S8  özellikleri (muhtemel) 

Samsung s8
Samsung Galaxy S8
Galaxy S8'in çıkmasına az bir süre kala iddialar da peşi sıra gelmeye devam ediyor.   Samsung Galaxy S8  özelikleri diye iddia edilen öne çıkan özellikler şunlar:
Note 7'de gördüğümüz iris (retina okuma özelliği  Samsung Galaxy S8'de beklenen en önemli özellik. Öte yandan Galaxy S8'in Android'in son sürümü olan Android Nougat 7.1 ile kutudan çıkacağı öngörülüyor. Öyle olmasa bile Android 7.0 ile kesin çıkacak.  Yine, cihazda Qualcomm'un SnapDragon 821 veya 835 işlemcisini görmemiz mümkün. Ancak SnapDragon 835 daha çok öne çıkıyor. Bilindiği gibi  Apple iPhone 7'de kulaklık girişini çıkarttı. Bu akıllara "acaba Galaxy S8'de de kulaklık girişi olmayabilir mi?" sorusunu getirtti. Ancak Samsung'dan gelen resmi açıklamada kulaklık girişinin terk edilmediği öğrenildi.   

Galaxy S8 fiyatı ne kadar olur?

Bu konuda çeşitli söylentiler var. Ancak öne çıkan söylentiye göre Samsung Galaxy S8'in Türkiye fiyatı 3,500 TL olacak. Tabi bilindiği üzere  Türkiye'de Dolar  ve Euro  kuru aldı başını gidiyor. Bu da elektronik ürünler başta olmak üzere  birçok ürünü olumsuz etkiliyor. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda Samsung Galaxy S8'in fiyatı daha da yukarılara tırmanabilir. Ancak herşey Galaxy S8 çıkınca   belli olacak. 
Bu arada iddialara göre Samsung Galaxy S8 Plus modelini de piyasaya sürecek olan firma, Samsung Galaxy S8 Edge 'den daha  yüksek bir fiyata satışa  sunacak. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0