İşte Ağrılı Survivor Adem Kılıççı'nın başarı dolu hayat hikayesi

Survivor 2017'de dikkat çeken başarılı sporcu Adem Kılıççı, Survivor'da   son   haftalarda  dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı nereli ve Adem Kılıççı kaç yaşında? Öte yandan Adem Kılıcçı'nın Survivor öncesi başarıları oldukça dikkat çekiyor.   Birçok kez  farklı ödüller  alan başarılı boksör  Adem Kılıççı'nın  hayatı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde. 

Adem kılıççı ağrı
Adem Kılıççı 
Survivor ünlüler takımının en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan   Adem Kılıççı  Survivor'da son zamanlarda oyun performanslarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor'da elenenler, dikkat çekenler seyirciyi şaşırtırken,  Survivor 2017 ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki kıyasıya  yarışta kızışmaya başladı. Öte yandan yarışmacılar da bireysel olarak öne çıkmak için oyunlarda oldukça fazla efor harcıyor. Bunlardan biri de başarılı boksör Adem Kılıççı. Sporcu kimliğiyle dikkat çeken Kılıççı, geçtiğimiz seneki Survivor yarışmacısı Atakan'ı anımsatıyor.

Hatırlanacağı üzere Atakan da boksörlük yapan bir sporcu olarak dikkat çekiyordu. Survivor 2017'nin Avatar  Atakan'ı  da Adem Kılıççı oldu.  Peki Survivor Adem Kılıççı nereli? Adem Kılıççı kaç yaşında? İşte  Adem Kılıççı  hayatı hakkında merak edilen tüm detaylar.

Adem Kılıççı kimdir? Survivor Adem Kılıççı nereli?


Kürt bir ailenin çocuğu olarak  18 Nisan 1986'da Ağrı'da dünyaya gelen  Adem Kılıççı 31 yaşındadır.  Ayrıca Kılıççı, Türkiye'ye pek çok farklı boks müsabakasında önemli ödüller kazandırmıştır. Rio'da düzenlenen  2016  Yaz Olimpiyatları'nda da ülkemizi temsil eden Survivor Adem Kılıççı, doğuma büyüme Ağrılı bir milli sporcudur. 70 kilo ve 1,78 boya sahip olan Adem Kılıççı Fenerbahçe boks takımı üyesidir. İşte Survivor Adem Kılıççı'ın aldığı  ödüller:

Kılıççı ilk olarak  Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Daha sonra sırasıyla Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 2009 yılında   İtalya Pascara'da  gerçekleştirilen Akdeniz Oyunlarında ise gümüş madalya aldı.  2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. Ve şu an Survivor 2017'de yarışan Adem  Kılıççı, 2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazandı.  Kılıççı, son olarak 2014-2015 Dünya Boks Federasyonunun (AIBA) düzenlediği APB Profesyonel Boks Liginde Dünya Şampiyonu olarak Rio Olimpiyatlarına katılma hakkını elde etti.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0