İlginç konusuyla dikkat çeken Cereyan filmi bu hafta vizyonda

İşlediği konuyla  dikkat çeken psikolojik gerilim türündeki Cereyan filmi 24 Şubat'ta izleyiciyle buluşuyor. Genç yönetmen Mert Dikmen'in ilk uzun metrajlı filminde televizyon dizilerinden tanınan birçok oyuncu kamera karşısına geçti.  İşte Cereyan filminin oyuncuları, konusu ve tüm detayları. 
Mert dikmen
Cereyan (film)
Genç psikoloji öğrencisi Aylin ve sorunlu bir geçmişe sahip olan Cavit'in gerilimli hikayesinin beyaz perdeye aktarıldığı Cereyan,  genç yönetmen Mert Dikmen'in ilk yazıp yönettiği uzun metrajlı gerilim psikoloji türündeki filmi. 24 Şubat 2017'de vizyona girecek olan Cereyan filminde televizyon dizilerinden tanınan birçok ünlü  isim de rol alıyor. Öte yandan Mert Dikmen'in aynı adlı kısa filminden uzun metraja uyarlanan Cereyan'ın konusu da oldukça dikkat çekiyor. Psikolojik sorunlar yaşayan ve kimseyle iletişim kuramayan  Cavit'in  psikoloji öğrencisi Aylin'le iletişime geçmesiyle  tüyler ürpertici olaylar gelişiyor.

Green Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği ve jenerik müziğini de usta müzisyen Metin Özülkü'nün yaptığı Cereyan filminin kısaca konusu şöyle:
Genç psikoloji öğrencisi Aylin, geceleri tanımadığı kişilere online terapi yapmakta ve bunun kendisini geliştireceğini düşünmektedir. Bir gece onu Cavit Demir isimli tuhaf bir adam arar. Kanser hastası olan 7 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep olduğunu ve depresyondan kurtulamadığını söyleyen bu adamın gizlediği bazı gerçekler vardır…

Çekimlerinin  önemli bir kısmının Sapanca’daki bir dağ evinde gerçekleşen yönetmen Mert Dikmen'in ilk filminde ünlü isimler kamera karşısına geçti.
Acı Hayat, Mühürlü Köşk, Emret Komutanım, Stajer Mafya gibi yapımlardan bilinen Murat Yatman,  TRT'nin sevilen dizisi Baba Can’dır'da rol alan Pınar Bibin ve Öyle Bir Geçer  Zaman ki  dizisi, geçtiğimiz ay final yapan  Kiralık Aşk gibi yapımlardan tanınan Murat Bademci Cereyan filminde rol alıyor. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0