Halka 3 (The Ring 3) bu hafta vizyonda! İşte (The Ring 3) Halka 3 konusu

Korkuseverlerin  "Halka 3 ne zaman çıkacak ?" sorusu  nihayet yanıt buldu. Halka 3'ün vizyon tarihi belli oldu. En iyi korku filmleri arasında gösterilen Halka filminin üçüncü serisinde izleyenleri önceki seriden  sürpriz bir isim bekliyor. İzleyenlere korku dolu yaklaşık 2 saat   vadeden Halka 3 bu hafta vizyona giriyor.  İşte Halka 3 (The Ring 3)  konusu ve Halka 3'ün diğer tüm detayları. 
The ring 3 izle
(The Ring 3)
İlki 2002'de sinemaseverlerle buluşan  Japon korku filmi Ringu'nun Amerikan versiyonu Halka, devam filmi olan Halka 2'yi 3 yıl sonra 2005'te korkuseverlerin beğenisine sunmuştu. 11 yıllık bir sessizlikten sonra  Halka 3. serisiyle tekrar geri dönüyor. Geçtiğimiz sene Halka 3 duyurulduğundan   bu yana pek çok kişi Halka 3 ne zaman çıkacak? Sorusunu sıklıkla sormaya başlamıştı. Vizyon tarihi belli olan Halka 3 bu hafta vizyona giriyor. Psikolojik korku türünün en beğenilen filmlerinden biri olan Halka, devam filmi Halka 3 ile tekrar izleyicisine korku dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.  Atlanta'da çekilen Halka 3'te sürpriz bir isim  tekrar kamera karşısına geçti. Lanetli bir video kasetin insanlara musallat olması ile başlayan başarılı korku filmi serisi Halka 3''te, ilk filmde korku saçan kurgusal  kötü çocuk karakter  Samara geri dönüyor. Halka 3 için geri sayım devam ederken Samara da Halka 3'teki kurbanları için geri sayıma başladı. Fragmanları  yoğun ilgi gören  Halka 3 (Tbe Ring 3) 3 Şubatta vizyona giriyor. Her şeyin korkunç bir  videoyla başladığı  Halka 3'ün  konusu da  tüyler ürpertici.

Merakla beklenen Halka 3'ün  (The Ring 3) yönetmen koltuğunda  2008 yapımı korku filmi Üçüncü Gün yönetmeni F. Javier Gutiérrez oturuyor. Film eleştirmenlerine göre  ilk iki filmi kadar başarılı olamayacak olan Halka 3'ün senaryosunu ise Oscar ödüllü  senarist Akiva Goldsman ve Jacob Aaron Estes tarafından kaleme alındı. Halka 3 (The Rings 3)  oyuncu kadrosunda ise filmin en dikkat çeken karakteri Samara'yı bir kez daha canlandıran Bonnie Morgan'ın yanı sıra  filmde Matilda Lutz,  Alex Roe, The Big Bang Theory'nin yıldızı Johnny Galecki ve Aimee Teegarden rol alıyor. Öte yandan  3 Şubatta vizyona girecek olan Halka 3 Türkçe dublaj olarak izleyiciyle buluşacak. ABD yapımı Halka 3 (The Ring 3) konusuyla da oldukça dikkat çekiyor. Samara'nın lanetini bir kez daha beyazperdeye taşıyan Halka 3'te her şey izleyenlerin 7 gün içinde  öldüğü  korkunç bir videonun izlenmesiyle başlıyor.

Halka 3 ( The Ring 3 ) Konusu


3 Şubat 2017'de vizyona girecek olan Halka 3'ün konusu kısaca şöyle: 
Julia sıradan bir lise öğrencisidir. Üniversiteye giden erkek arkadaşı Holt ile aralarındaki soğukluktan rahatsız olan genç kadın onu ziyarete gitmeye karar verir. Ancak aralarındaki soğukluğun sandığından çok daha ciddi bir sebebi vardır. Zira, Holt izlendiğinde 7 günün sonunda insanların ölümüne sebep olan bir videoyu izlemiştir ve izleyeli 6 buçuk gün geçmiştir. Günün sonunda hayatını kaybedecektir. Lanet sayesinde yeniden yakınlaşan ikili hayatta kalmanın yollarını ararken Julia da lanetin içine çekilir

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0