Fiyat ve özellikleriyle Casper A1 ile Casper A1 Plus karşılaştırması

Casper,  son üst seviye telefonu Casper  Via A1 Plus ile Casper Via A1'i karşılaştıran  kullanıcıların veya bu iki modelden birisini alacakların  kafasını karıştırmış  durumda. Peki Casper Via A1 ile Casper Via A1 Plus'ın fiyat ve özellikleri    ne yönde? En önemlisi de Casper Via A1 Plus yorumları ne diyor? İşte Casper Via A1 ile Casper Via A1 Plus karşılaştırması.
Casper a1
Casper A1
Casper, son zamanlarda üst üste çıkarttığı akıllı telefonlarla dikkat çekiyor. Bazı telefon modelleri başarısız olan firma akıllı telefon alanında az da olsa bir müşteri topladı denilebilir. Öte yandan son zamanlarda  TV ve internet reklamlarıyla  Kasım 2016'da piyasaya sürdüğü Casper Via A1 Plus'ın satışlarını artırmayı hedefleyen firma, birçok kişinin kafasını da karıştırmış durumda. Casper Via A1 yorumları ve  Casper Via A1 Plus yorumlarında  bu durum açıkça görülüyor. Yine Casper Via A1 Plus fiyatı ile Casper Via A1 fiyatı arasında da büyük bir fark görülmüyor. Peki bu iki telefon arasında ne gibi farklılıklar var? Özellikle dikkat çeken Casper Via A1 Plus yorumları ne yönde? İşte Casper Via A1 ve Via A1 Plus karşılaştırması.

Casper Via A1 ve Casper Via A1 Plus karşılaştırma


Her iki cihazın ekranlarına baktığımızda  Casper Via A1 5.5 inç ve Full HD,  Casper Via A1 Plus ise yine 5.5 inçlik Full HD bir ekrana sahip. Yani ekranda pek fark yok. Via A1 ile Via A1 Plus, MediaTek MT6755 (helio P10) işlemciden gücünü alıyor. Yine,  Casper Via A1 ve  Casper Via A1 Plus'ın ana kamera özellikleri de aynı. Buna göre cihazların ana kameraları 13 megapiksel ve F2.0 değerinde.  Öte yandan her iki cihaz da 4G desteğine sahip olup, Android'in 6.0.1 sürümünü kullanıyor. Casper Via A1 ve Casper Via A1 Plus'da yine, NFC, radyo ve suya dayanıklı olma gibi özellikler yok. Peki Casper Via A1 ile  Casper Via A1 Plus  arasında ne fark  var?  Bu iki cihazın tek farkı: Casper Via A1'in 64 GB,  Via A1 Plus'ın ise 128 GB'lık bir depolama alanına sahip  olmasıdır. Bu iki cihaz arasında birde fiyat farkından  başka fark bulunmuyor. 

Casper Via A1 ve Casper Via A1 Plus  yorumları

Casper telefon
Casper
Aralarında pek önemli bir farkın olmadığı bu iki cihazın fiyatları ise şöyle: Casper Via A1 1499 TL,  ve Casper Via A1 Plus  ise 1900-2000 TL arası bir fiyata sahip. Öte yandan  her iki cihazın yorumlarına baktığımızda ortak yorumların yanı sıra farklı yorumlar da mevcut.  Casper Via A1 yorumlarında telefonun büyük bir ekran probleminin olduğu dile getiriliyor. Yine MediaTek işlemci nedeniyle cihazda ısınmaların da  olduğu belirtiliyor.
Casper Via A1 Plus  yorumları ise genel olarak fiyatıyla alakalı olduğu göze çarpıyor. Genel itibariyle Casper Via A1 Plus fiyatı yüksek bulunup, bu fiyatı haketmediği savunuluyor. Tabi MediaTek'in aynı   işlemcisinin  kullanılmış olması ısınma  probleminin bu cihazda olabileceği  de tahmin ediliyor. Şu an için Casper'ın en iyi telefonları olan Casper Via A1 Plus ve Casper Via A1 özellikleri, yorumları ve fiyatıyla özetle bu durumda.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0