En Güncel Survivor Haberleri (Survivor 2017 son dakika)

Tv8'in en  sevilen programlarından olan Survivor hakkında en son gelişmeler, Survivor son dakika haberler ve Survivor son bölüm sonrası haberler Webmgon'da! En yeni Survivor haberleri için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Aşağıdaki en son Survivor haberlerinin başlıklarına tıklayarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.  Survivor 2017 ünlüler takımı, Survivor 2017 gönüllüler takımı hakkında son güncel haberler burada. Survivor 2017 'de kimler elendiğini de yine buradan bulabilirsiniz. 

Elif Şadoğlu kimdir ve nereli? Survivor 2017

Survivor
Tv8 ekranlarında devam eden Survivor 2017'de şu sıralar dikkat çeken Elif Şadoğlu  Survivor takipçileri tarafından merak edilen isimlerden oldu. Peki Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu nereli ve Elif Şadoğlu kaç yaşında? Avrupa'daşampiyonluğu bulunanSurvivor Elif Şadoğlu'nunhayatı sizi şaşırtacak!  İşteSurvivor  Elif  hakkında merak edilen ve bilinmeyen  tüm detaylar


Burçak Tuncer kimdir? Burçak Tuncer biyografi

Burçak
Burçak Tuncer 
Survivor 2017 tüm heyecanıyla devam ederken, kimi yarışmacılar eleniyor, kimileri de öne çıkıyor. Survivor gönüllüler takımında yarışan Burçak Tuncer de öne çıkanlardan. Peki Survivor Burçak kimdir?  Burçak Tuncer nereli? Ve Survivor Burçak Tuncer kaç yaşında? İşte Survivor 2017 gönüllü takımının öne çıkan isimlerinden  Burçak Tuncer hakkında merak edilen tüm detaylar. 

Survivor 2017'nin öne çıkan isimlerinden Eser West yarışmada gösterdiği performansla oldukça yoğun ilgi gördü. Peki Eser West kimdir? Eser West kaç yaşında?  Ve ilk olarak Kanal D'nin evlilik programı Kısmetse Olur'da tanınan Eser West nereli? Survivor 2017 gönüllüler adaylarından Eser West hayatı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde.
Survivor Eser 

 Bu yıl Survivor gönüllüler takımı oldukça iddialı. Gönüllüler takımı yarışmacıları da  yine iddialı olduklarını her defasında dile getiriyorlar. Bunlardan birisi de Denisa Gültekin. Peki Denisa Gültekin kimdir? Veya bilinen adıyla Survivor Denisa kimdir? Ve Denisa Gültekin nereli? İşte Denisa Gültekin'in yaşı ve Denisa'nın hayatı hakkında tüm detaylar
Denisa gültekin

Kerimcan Durmaz Survivor 2017'ye Mi Katılıyor?

Kerimcan vur bana

Göz6'daki Gelişme Acun Ilıcalı'yı Şaşırttı! Göz6 Hakkında Tüm Gelişmeler

Her yayınlanan programı gündem olan Tv8, yeni programını ekranlara taşımaya hazırlanıyor.  Aylardır pek çok kişinin merakla beklediği Göz6 programı yarın Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bayramın ilk günü başlayacak olan Göz6'nın sonuçları sonrası kazanan bir kadın ve bir erkek toplam iki kişi direkt olarak Survivor 2017'de yarışacak.
L
Tv8


Acun Ilıcalı'nın Paylaştığı Video O Yarışmacıyı Eleyebilir!

Survivor 2016'nın dikkat çeken yarışmacılarından olan Nagihan'ın  TV'de
yayınlannmayan kavga videosu ilk kez Acun Ilıcalı'nın İnstagram hesabında paylaşıldı. Survivor Nagihan'ın dikkat çeken videosu çok kısa bir sürede 50 bine yakın izlemeye ulaştı.

 İşte Survivor Finalinden İlginç Anlar

Survivor

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0