Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (The Return Of Xander Cage) bu hafta vizyonda

Uzun zamandır sinemaseverlerin sorduğu "Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü ne zaman vizyonda?" sorusu nihayet yanıt buldu.
İzleyenleri beyazperdeye kitleyecek Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü, bu hafta vizyona giriyor.  Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü Türkçe dublajla  izleyiciyle  buluşacak. İşte  Yeni Nesil Ajan 3 konusu ve tüm detayları.
Sinemalarda
 The Return Of Xander Cage
Gişede önemli bir başarı elde eden Yeni Nesil Ajan 1 ve Yeni Nesil Ajan 2'den sonra pek çok kişinin merakla beklediği  Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk iki bölümle oldukça yoğun ilgi gören film, Yeni Nesil Ajan 3'te Xander Cage'in maceralarını beyazperdeye yansıtıyor.  Yönetmenliğini  D.J. Caruso'un üstlendiği Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü'nde önemli oyuncular başrolde karşımıza çıkıyor. Yeni Nesil Ajan 3'ün başrollerinde ödüllü ABD'li oyuncu Vin Diesel'in yanı sıra son zamanlarda dikkat çeken güzel oyuncu  Nina Dobrev, Donnie Yen, Tony Jaa, Deepika Padukone, Samuel L. Jackson, Kris Wu, Ruby Rose, Rory McCann ile Toni Collette filmde  rol aldı. Bol aksiyon ve gerilimli  Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü diğer iki bölümden daha iddialı geliyor. 27 Ocak'ta Türkiye'de vizyona girecek olan Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü Türkçe Dublaj ve Türkçe altyazılı seçenekleriyle sinemaseverlere sunulacak. Öte yandan senaryosunu John D. Brancato, Michael Ferris, F. Scott Frazier ve Chad St. John'un kaleme aldığı Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (The Return Of Xander Cage ) filminin yapımcılığını ise Joe Roth, Jeff Kirschenbaum, Vin Diesel ve Samantha Vincent üstlendi.

Toronto ve Dominik Cumhuryeti'nde çekilen filmin  yapımcılarından Vince Totino, bu hafta vizyona girecek Yeni Nesil Ajan 3 için şunları söyledi: “Hayranların favorisi olan bir seriyi, Vin, Samantha, Joe, Kirsch ve Paramount ile birlikte yeniden beyaz perdeye taşımaktan çok mutluyuz. “xXx”, Revolution’ın ticari açıdan başarılı ve ünlü filmlerle dolu zengin kütüphanesinde yer alan cevherlerden biri..." Bilindiği üzere Yeni Nesil Ajan'ın ilk serisinde başrolde kamera karşısına çıkan Vin Diesel, Yeni Nesil Ajan 2'de yer almamıştı. Başarılı oyuncu filmin üçüncü serisinde "Xander Cage" karakteriyle tekrar izleyici karşısına çıkıyor.  Öte yandan Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (The Return Of Xander Cage) filminin konusu da filmin oyuncuları kadar dikkat çekiyor.

Bu hafta sinemaseverlerle buluşacak olan  Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (The Return Of Xander Cage) filminin konusu kısaca şöyle: 
Hükümet ajanıyken ekstrem sporcuya dönüşen Xander Cage, kendini maruz bıraktığı sürgünden çıkıyor. Pandora'nın Kutusu olarak bilinen, kötü ve durdurulamaz bir silahı ele geçirme savaşında ölümcül alfa savaşçısı Xiang ve ekibiyle çarpışıyor. Heyecan arayışındaki destekçilerden oluşan yepyeni bir grup kuran Xander, kendini dünya devletlerinin en üst düzeylerindeki gizli anlaşmalara işaret eden ölümcül bir komplonun tuzağına düşmüş buluyor

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0