Survivor Denisa Kimdir? Denisa Gültekin kaç yaşında ve nereli?

Bu yıl Survivor gönüllüler takımı oldukça iddialı. Gönüllüler takımı yarışmacıları da  yine iddialı olduklarını her defasında dile getiriyorlar. Bunlardan birisi de Denisa Gültekin. Peki Denisa Gültekin kimdir? Veya bilinen adıyla Survivor Denisa kimdir? Ve Denisa Gültekin nereli? İşte Denisa Gültekin'in yaşı ve Denisa'nın hayatı hakkında tüm detaylar
Denisa gültekin
Denisa Gültekin
Şüphesiz Survivor 2017'de gönüllüler takımı ünlülerden daha çok dikkat çekiyor. Survivor 2017 gönüllüler takımı  gerek performansıyla gerekse de iddialı oluşuyla dikkatleri üzerine çekiyor.  Öte yandan Survivor gönüllülerinden Denisa Gültekin de iddialı isimler arasında yerini alıyor. Denisa Survivor  başlamadan önce de sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla rakiplerine mesaj veriyordu. Survivor Denisa, tanıtım videosunda da dikkat çeken sözler sarf etmişti.  "Adada yılan mı var? Ben  zaten evde yılan besliyorum." sözüyle oldukça dikkatleri üzerine toplamıştı.  Böylesi iddialı bir yarışmacı olarak dikkat çeken Denisa Gültekin, Survivor seyircisi tarafından merak ediliyor. Peki Survivor  Denisa   kimdir? Survivor Denisa nereli? Ve Survivor Denisa kaç yaşında? İşte Denisa Gültekin hakkında merak edilen tüm detaylar.

Survivor Denisa Kimdir? Denisa Gültekin kaç yaşında ve nereli?


1998 yılında  doğan Denisa Gültekin, spor dalında ödüller almıştır. Survivor'da "evinde yılan besleyen yarışmacı" olarak bilinen  DenisaSurvivor 2017'de  henüz oyunlardaki performansıyla öne çıkamadı. Öte yandan İstanbul'da doğan Denisa, evinde bukalemun beslemektedir.  Milli bir sporcu olan Denisa Gültekin aldığı ödüllerle de dikkat çekiyor. Survivor Denisa, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu kazanmıştır. Bu arada Survivor 2017'ye katıldıktan sonra sosyal medyada yüksek bir takipçi sayısına ulaşan Denisa Gültekin, sosyal medya paylaşımıyla da oldukça dikkat çekiyor. 19 yaşındaki Survivor yarışmacısı Denisa, bakalım ilerleyen Survivor bölümlerinde nasıl bir performans sergileyecek? İddia ettiği gibi bir sonuç elde edebilecek mi ilerleyen haftalar gösterecek.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0