Lenovo'nun yeni telefonu Lenovo P2'yi alanlar ne diyor? İşte Lenovo P2 yorumları

Lenovo'nun beklenen telefonu Lenovo P2 kısa bir süre önce  Türkiye'de satışa sunuldu. Lenovo P1'den sonra merakla beklenen Lenovo P2, uzun bir süredir bekleniyordu. 5100 mhA'lik piliyle dikkat çeken Lenovo P2 fiyatıyla dikkat çekiyor. Peki Lenovo P2 yorumları ne diyor?  Lenovo P2 alınır mı?Lenovo P2'nin kullanıcı yorumları ve Lenovo P2'nin inceleme detayları haberimizde.
Lenovo vibe
Lenovo p2
Lenovo, akıllı telefon pazarına girdiği günden bu yana piyasaya sürdüğü en dikkat çeken telefonu şüphesiz Lenovo P1 oldu.  Türkiye'de olduğu gibi dünyada da Lenovo P1 kısa sürede yoğun ilgi gördü. Donanımsal ve yazılımsal özellikleriyle dikkat çeken Lenovo Vibe P1'den sonra gözler  Lenovo  P2'ye  çevrilmişti. Lenovo da kısa süre içerisinde yeni orta segment telefonu Lenovo P2'yi Berlin'de İFA fuarında tanıttı. Lenovo'nun yeni telefonu bir alt modeli olan P1 kadar olmasa da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ve Lenovo P2 uzun bir bekleyişten sonra geçtiğimiz ay Türkiye'de de satışa sunuldu. Ancak P2 Türkiye'deki fiyatıyla oldukça dikkat çekiyor. Şu an için Lenovo P2 fiyatı farklılık gösterse de 1600-1700 TL aralığında bir fiyatla satılmakta. 32 GB depolama alanının yanı sıra 3  ve 4 GB RAM kapasiteli Lenovo P2, Android 6.01 ile kutudan çıkıyor. Lenovo'nun yeni orta segment telefonu Lenovo P2'nin kamerası bir alt modelindeki kamerayla benzer özellikte olmasıyla dikkat çekiyor. Öte yandan Lenovo P2 5100 mhA'lık piliyle de göze çarpıyor.   Lenovo P2'nin bağlantı donanım özellikleri de Vibe P1'deki özelliklerle aynı olması da yine dikkatleri çekmekte. Bu arada Lenovo P2 önümüzdeki günlerde Android Nougat sürümüne yükseltilecek. Peki Lenovo P2 kullanıcı yorumları ne yönde? Lenovo P2 kullanıcıları Lenovo P2 için ne diyor? Ve Lenovo P2'nin fiyatı düşecek mi?

Lenovo P2 Kullanıcı Yorumları Ve Lenovo P2 Fiyatı


Lenovo'nun Vibe adını terkettiği ve Lenovo ismiyle piyasaya çıkardığı Lenovo P2, pek heyecan uyandırmadı desek yeridir. Lenovo P2'yi kullananlar Vibe P1 ile P2 arasında  ekran ve RAM dışında  pek bir farkın olmadığını belirtiyor. Öte yandan Lenovo P2 kullanıcıları kamera konusunda da pek iç açıcı yorumlarda bulunmuyor. Kullanıcılar, diğer Lenovo telefonlarında olduğu gibi kameradan memnun olmadı. Bu da Lenovo'nun kamera konusundaki başarısızlığını bir kez daha ortaya koyuyor. Yine, 5100 mhA değerindeki piliyle dikkat çeken  Lenovo  P2'nin pil performansı kullanıcılarca olumlu yorumlar alıyor. Hatırlanacağı üzere Lenovo P1 parmak izi konusunda oldukça başarılıydı. Lenovo P2 de bu konuda oldukça güzel sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. Ancak Lenovo P2'nin fiyatı da 1600 TL'nin üstünde olması da öne çıkan bir başka husus. Ve  Lenovo P2 fiyatı yakın bir zamanda düşecek gibi de görünmüyor. Bunun en büyük sebebi doların yükselişi olarak gösterilebilir.  Bu arada kutuda Android 6.0 ile çıkan P2, Mart 2017 gibi Android 7.0'a da güncelleneceği Lenovo Türkiye tarafından resmen açıklandı. Diğer taraftan Lenovo P2 kullanıcı yorumlarında  Lenovo P1 ile  P2 arasında pek bir farkın olmadığının  dile getirilmesi de yine çokça dikkat çekiyor. Şu an için E-Ticaret sitelerinde 1600 TL'den satılan Lenovo P2 teknoloji marketlerinde de 1700 TL civarı bir fiyata sahip.

Lenovo, bundan böyle akıllı telefonlarını Lenovo Moto adıyla piyasaya sürmeye hazırlanırken, Lenovo P2 de Lenovo ismiyle satışa çıkan  son akıllı telefon oldu. Bakalım  Lenovo P1 ile orta segmentte iyi bir satış başarısı elde eden Lenovo, Lenovo P2'yle aynı başarıyı elde edebilecek mi?  Ayrıca siz Lenovo P2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Lenovo Vibe P1 ile  Lenovo P2 arasında çok fark var mı? Veya Lenovo P2 alınır mı?  Yorumlarınızı merak ediyoruz lütfen bizimle düşüncelerinizi paylaşın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Ebru Gürsel1/24/2017

    Ya lenovo p2 alacam yardım edecek biri var mı?

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0