Yeni dizi Cesur ve Güzel ilk reyting sonuçlarında çok kötü başladı!

Star Tv'nin yeni dizisi Cesur ve Güzel reyting sonuçlarında beklentileri karşılayamadı. Dün ilk kez ekranlara gelen ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı dizi,  fragmanları kadar etkili olamadı. Peki Cesur ve Güzel reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer aldı. Kanal D'nin yeni dizisi Vatanım Sensin mi? Cesur ve Güzel mi? reyting sonuçlarında başarılı oldu?
Cesur
Cesur ve Güzel
Star Tv'nin uzun zamandır merakla beklenen dizisi Cesur ve Güzel ilk bölümüyle dün izleyiciyle buluştu.  Ancak Cesur ve Güzel 1. bölümünde izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı. İnternette ve  Star Tv'de fragmanları yoğun ilgi gören Cesur ve Güzel'in ilk bölümünde en dikkat çeken sahne  Cesur ve Sühan'ın tanışma sahnesi oldu. İlginç bir şekilde tanışan Cesur ve Sühan'ın o sahnesi de sosyal medyada çok konuşuldu. Ancak dizinin geneli izleyiciyi mutlu etmedi. Tuba Büyüküstün'ün Sühan, Kıvanç Tatlıtuğ'un ise Cesur karekterini canlandırdığı dizi açıklanan reyting sonuçlarında umduğunu bulamadı. Her Perşembe Star Tv ekranlarına gelecek olan Cesur ve Güzel, Kanal D'de yayınlanan ve en büyük rakibi olan Vatanım Sensin'le yarıştı. Yayın saatleri aynı olan iki dizi arasındaki mücadelede izleyici tercihini Vatanım Sensin'den yana kullandı. Böylelikle Cesur ve Güzel reyting sonuçlarında ilk bölümüyle başarısız olarak kötü başlamış oldu. Ay Yapım'ın  yapımcılığını üstlendiği Star'ın yeni aşk dizisi Cesur ve Güzel, Twitter'da da pek ilgi göremedi. Öte yandan dizi yine sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştiri topladı. 

Cesur ve Güzel Bütün Reyting  Sonuçlarında Başarısız Oldu!


Kanal D'nin yeni dizisi Vatanım Sensin'in  ipi göğüslediği bütün reyting sonuçlarında Star TV'nin dizisi Cesur ve Güzel AB'de  ikinci  Total'de ise üçüncü sırada yer alabildi. 10 Kasım Atatürk'ü anma  gününü bir avantaj olarak kullanan  Vatanım Sensin, hem sosyal medyada hem de Kanal D ekranlarında yoğun ilgi  gördü. Vatanım Sensin'in Atatürk'ün öne çıktığı  üçüncü  bölümü popüler olan  AB ve Total reyting  şirketlerinin listelerinde ilk sırada yer aldı. Cesur ve Güzel dizisi de Total'de üçüncü,  AB'de ise  ikinci   sırada yer alarak  Vatanım Sensin'le yarıştı.  Twitter'da TT listesinde ilk sırada yer alan Vatanım Sensin çok konuşulurken Cesur ve Güzel de 4. sırada yer alarak. Birçok kişi tarafından eleştirildi.  Kimi izleyiciler Cesur ve Güzel dizisini beğenirken, birçok kişide dizinin hikayesini basit bulduğunu dile getirdi.  Kıvanç Tatlıtuğ'u ve Tuba Büyüküstün'ü bir araya getiren Cesur ve Güzel hem sosyal medyada hem de reyting sonuçlarında başarısız olmasıyla birlikte hemen peşinde "Cesur ve Güzel dizisi kaldırılabilir mi?" sorusunu getirdi. Cesur ve Güzel'in reyting sonuçlarında başarısız oluşu  önümüzdeki hafta diziyi  nasıl etkileyeceği de şimdiden merak edilmeye başlandı.

Peki diğer TV programlarının reyting sonuçları nasıl? Total reyting ve   AB reyting sonuçlarında Vatanım Sensin'in ilk, Cesur ve Güzel dizisinin ikinci ve üçüncülüğünün  yanı sıra diğer TV yapımlarının her iki reyting  sonuçlarında sıralaması  şöyle:

Dizi reyting sonuçları, günlük reyting sonuçları ve daha fazla haber için Webmgon'u Facebook ve Twitter adreslerinde takip edebilirsiniz. 

AB
1. VATANIM SENSİN 
2. CESUR VE GUZEL
3. FATİH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER
4. ATV ANA HABER
5. CESUR VE GUZEL (TKR)
6. VATANIM SENSİN (OZET)
7. SHOW ANA HABER
8. VATANIM SENSİN (TKR)
9. YETER
10. ESRA EROL'DA
Total
1. VATANIM SENSİN
2. SHOW ANA HABER
3.  CESUR VE GUZEL
4. FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER
5.  ATV ANA HABER
6. UMUDA KELEPCE VURULMA  7. ESRA EROL'DA
8. CESUR YUREK
9. MUGE ANLI ILE TATLI
10.  ZUHAL TOPAL'LA

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0