Komik Sahneleriyle Dikkat Çeken Geniş Aile 2 Her Türlü Vizyonda! Geniş Aile 2 Konusu

Geniş Aile'nin beklenen devam filmi "Geniş Aile 2 Her Türlü" bu  hafta vizyona giriyor. Komedi türündeki Geniş  Aile 2, diziden tanınan oyuncuların yanı sıra Özge Ulusoy gibi oyuncularla da izleyiciyle buluşacak. İşte izleyiciyi kahkahalara boğacak Geniş Aile 2 Her Türlü'nün konusu, Geniş Aile 2'nin oyuncu kadrosu ve tüm detayları. 
Özge ulusoy
Geniş Aile Her Türlü (2016)
Kanal D ve Star Tv'de  yayınlandığı gün izleyiciyi ekran başına kitleyen  ve reyting rekorları kıran Geniş Aile dizisinin  ilk sinema filmi geçtiğimiz sene beyazperdede büyük beğeni toplamış, izleyiciyi kahkahalara boğmuştu. Gişede önemli bir başarı elde eden Geniş Aile Yapıştır filminden sonra gözler Geniş Aile'nin devam filmine çevrilmişti. Ve kısa bir süre içerisinde Geniş Aile 2 filmi geldi. Dizinin  ikinci devam filmi  olan Geniş Aile Her Türlü, yarın sinemaseverlerle buluşuyor.  Dizide ve Geniş Aile Yapıştır filminden tanınan oyuncuların yanı sıra Geniş Aile Her Türlü filminde Özge Ulusoy'un rol alması dikkat çekiyor. Çekimlerinin büyük bir bölümünün   Kıbrıs'ta  gerçekleştiği filmde bu kez Zekai ve Pırıl ön planda.  Ayrıca çekimleri yaklaşık 1.5 ay süren  Geniş Aile Her Türlü, Geniş Aile'nin ilk sinema filmi Geniş Aile Yapıştır'ın devamı olarak izleyiciyle buluşacak. Vizyon tarihi 4 Kasım 2016 olarak belirlenen film yarın izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Komedi türündeki Geniş Aile Her Türlü'nün aynı türde rakiplerinin olmaması da yine dikkat çeken bir başka detay. 


"Hayatımın en eğlenceli deneyimlerinden biriydi."


Geçtiğimiz gün galası yapılan Geniş Aile Her Türlü'nün oyuncu kadrosunda  Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz, Şinasi Yurtsever, Özge Ulusoy, Bora Akkaş, Tolga Canbeyli, Gizem Akman ve Mine Teber  yer aldı. Öte yandan Geniş Aile'nin bilinen oyuncularının yanı sıra ilk kez Geniş Aile 2 Her Türlü'de rol alan Özge Ulusoy, film de eğlenceli anlar yaşandığını dile getirerek şunları söyledi: "Hayatımın en eğlenceli deneyimlerinden biriydi. Bu enerjinin izleyenlere de geçeceğine ve herkesin çok beğeneceğine eminim."  Yarın vizyona girecek Geniş Aile 2'nin  senaryosunu Cüneyt İnay kaleme alırken, filmin yönetmen koltuğunda ise Ömer Uğur oturdu. Yapımcılığını Ahmet Kayımtu'un üstlendiği Geniş Aile Her Türlü, izleyenleri kahkahaya boğacak. Öte yandan her ne kadar aynı türde rakibi olmasa da küfürlü diyaloglarla tepki çeken ve amatör oyunculuklarla eleştirilen Dağ filminin devamı olan Dağ 2, Geniş Aile 2'ye rakip olarak görülmekte. Cevahir ve Bilal'in  mücadelesinin yine eksik olmadığı filmin konusu da yine oldukça ilginç.

Geniş Aile  Her Türlü'nün  Konusu


Komedi türündeki Geniş Aile Her Türlü fragmanında Cevahir'in Ulvi'yi sürekli tokatlaması dikkat çekiyor. İşlediği konuyla izleyenleri gülme krizine sokacak Geniş Aile 2'nin fragmanı 2 milyonu geçen izlemeye ulaştı. İşte yarın vizyona  girecek  Geniş Aile Her Türlü'nün konusu:
Cevahir, Zekai’nin abaküs kafasını kumar illetinin çarkına sokar, Cevahir parasını peşin kaybeder belasını vadeli bulur, korsan kumarhane kralı Paçacı isimli psikopatlak katile borçlanırlar. Paçacı, Zekai’nin davşan yâri Pırıl’ı rehin alır. Bizimkiler Paçacı’yı uğrattıkları zararı karşılamazlarsa Pırıl ölecektir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0