İşte Özcan Deniz'in yeni filmi İkinci Şans'ın konusu ve tüm detayları

Özcan Deniz'in senaristliğini, yönetmenliğini ve Nurgül Yeşilçay'la birlikte başrollerini üstlendiği  "İkinci Şans"  filmi yarın izleyiciyle buluşuyor. Fragmanı 1 milyonu geçen İkinci Şans filmi duygusal sahneleriyle dikkat çekiyor. Merakla beklenen İkinci Şans'ın konusu, İkinci Şans filminin oyuncuları ve daha fazla detay haberimizde.
Özcan deniz ve nurgül yeşilcay
İkinci Şans (2016)
Evim Sensin, Su ve Ateş gibi filmlerle beyazperdede büyük başarılar elde edip sinemaseverlerin beğenisini toplayan Özcan Deniz, yeni filmi "İkinci Şans" ile  üç yıl aradan sonra tekrar izleyici karşısına çıkıyor. Romantik ve dram ağırlıklı oluşuyla Özcan Deniz'in diğer filmleriyle aynı türde olan İkinci Şans'ta Deniz'e ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay eşlik ediyor. Vizyon tarihi 18 Kasım olarak belirlenen ve fragmanları yoğun ilgi gören İkinci Şans yarın sinemalarda. Bir Matematik öğretmeni ile  restoran sahibi  bir gurmenin hayatı ve aralarında olan aşkı beyazperdeye taşıyan filmin çekimleri 5 hafta sürdü. Özcan Deniz'in yönetmenliğini yapıp senaristliğini üstlendiği filmde yine Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay  başrollerde izleyici karşısına çıkıyor. Öte yandan Deniz ve Yeşilçay'ın yanı sıra Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu, Berrin Arısoy, Fulya Şirin, Anıl Altınöz, Aybike Turan da  İkinci Şans filminde rol aldı. Geçtiğimiz gün galası yapılan İkinci Şans filminin yönetmeni, senaristi ve başrol oyuncusu Özcan Deniz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ben değil, senaryo onu ikna etti


Özcan Deniz, çekimlerin güzel geçtiğini belirterek, "Hayatımın en rahat seti oldu. Hatta o kadar rahattı ki tedirgin oldum, başımıza bir şey gelecek mi diye. Allah'tan da gelmedi. Filmden beklentim de yüksek" diyerek İkinci Şans için iddialı konuştu. Deniz,  filmin başrolünde  kendisine eşlik eden Nurgül Yeşilçay için de şunları söyledi:  "Ben ikna etmedim. Senaryo ikna etti. Beğenmeseydi ben bir şey yapamazdım. Senaryoyu ve karakteri çok beğendi. Oynamak istedi. Bu da benim için büyük bir avantajdı ve çektik." Nurgül Yeşilçay ise Özcan Deniz'in muhteşem bir yönetmen olduğunu ve çekimler boyunca keyifli vakit geçirdiklerini ifade etti.
Çekimleri İstanbul'da ve Ayvalık'ta gerçekleştirilen İkinci Şans'ın  müzikleri de dikkat çekiyor. Şu sıralar müzik kariyerinde önemli projelere imza atan Mithat Can Özer ve Özcan Deniz filmin müziklerini yaptı. Avşar Film ve DNZ Film ortak yapımı İkinci Şans, yarın  vizyona giriyor. Ayrıca film şimdiden konuşulmaya da başlandı. Kimi sinemaseverler filmi beğenirken kimileri de filmin diğer Özcan Deniz filmlerinden bir farkının olmadığını dile getiriyor. Öte yandan Özcan Deniz'in yeni filmi İkinci Şans konusuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

İkinci Şans Filminin Konusu

Nurgül Yeşilçay'ı ve Özcan Deniz'in ikinci kez bir araya geldiği film için "Asmalı  Konak dizisine benziyor" yorumları Özcan Deniz tarafından reddedildi. İşte yarın vizyona girecek olan İkinci Şans'ın konusu:
Birbirinden taban tabana zıt iki yalnız insanın yolları kesişir. Biri matematik öğretmeni olan çok güzel bir kadın, Yasemin, diğeri Cemal Et restoranın sahibi karizmatik gurme, Cemal. Cemal ele avuca sığmaz, dışa dönük, gamsız, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamdır. Yasemin ise geçmişte yaptığı yanlış bir seçimin yaralarını sarmaya çalışan, kalın kabukları olan, yaşayacağı her şeyi matematiksel hesaplar yaparak kararlaştıran, ürkek, korumacı bir kadındır. Normal hayatta birbirlerinin yüzüne bile bakmayacak bu iki kişinin karşılaşması önce kavgalarla başlayıp sonra aşka dönüşüp sonra da izleyenleri  hüzne boğacaktır. İkilinin ortak yanı her ikisinin de ikinci bir şansa ihtiyacı olduğudur. Her ikisinin de derinlerine indiğimizde bunun kolay bir aşk olmayacağını görürüz. İkinci Şans izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken  İkinci Şans oyuncuları da film için iddialı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0