Çağan Irmak'ın ünlü isimleri bir araya getiren "Benim Adım Feridun" filmi vizyonda!

Çağan Irmak'ın  Mahir Ünal Eriş'in "Olduğu Kadar Güzeldik" adlı kitabında yer alan aynı adlı hikayesini senaryolaştırıp yönettiği ve birçok televizyon sinema ve tiyatro sanatçısını bir araya geldiği  Benim Adım Feridun, bu hafta vizyonda. Çekimlerine Nisan 2016'da başlanan Benim Adım Feridun konusu ve Benim Adım Feridun'un oyuncu kadrosu ve daha fazla detayı haberimizde.
Özge borak
Benim adım feridun
Son olarak 2015'te  Nadide Hayat adlı filmini sinemaseverlerin beğenisine sunan  Çağan Irmak,  ilk komedi filmi Benim Adım Feridun'u izleyiciyle buluşturuyor. Vizyon tarihi 11 Kasım olarak belirlenen film yarın vizyona giriyor. Pek çok usta ismin bir araya geldiği Benim Adım Feridun filminde son yılların ünlü isimleride kamera karşısına geçti. Dram filmleriyle tanınan usta yönetmen Çağan Irmak'ın Mahir Ünal Eriş'in "Olduğu Kadarıyla Güzeldik" kitabında yer alan Benim Adım Feridun hikayesini senaryolaştırdığı filmin fragmanı da 1 milyon izlemeyi geçti.  Çekimleri Nisan 2016'da Erdek'te başlanan Benim Adım Feridun'un konusu da oldukça dikkat çekiyor. Aile ilişkilerinin, akraba küslüklerinin, küçük bir sahil kasabasından  beyazperdeye taşındığı   filmde komedinin yanı sıra aşk teması da ağır basıyor. Öte yandan  başrollerini Halil Sezai ve Büşra Pekin'in paylaştığı filmde Halil Sezai, Çiğdem Erken'in bestesi "Yeniden Doğar Mıyım"   adlı şarkıyı seslendirdi. Son olarak 2014'te  Hediyem adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturan Melis Sökmen de filmde farklı bir rolde izleyici karşısına çıkıyor.  Uluslararası festivaller ve konserlerde sahne alarak müzik   kariyerini sürdüren  Sökmen filmde düğün şarkıcısı olarak boy gösteriyor.

Yarın itibariyle sinemaseverlerle buluşacak olan Çağan Irmak'ın yeni filmi Benim Adım Feridun'un yapımcılığını TAFF Pictures üstleniyor. Son yılların öne çıkan oyuncuları Halil Sezai, Büşra Pekin ve Özge Borak'ın yanı sıra pek çok ünlü dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu filmde rol alıyor. Çemberimde Gül Oya’nın Suna’sı Suzan Aksoy,İkinci Bahar’ın Vakkas Usta’sı Tarık Papuççuoğlu, Gümüş dizisinin Şeref’i Güngör Bayrak, Kaynanalar’ın Döndü’sü Defne Yalnız  ve Kenter Tiyatrosu’nun usta ismi Kadriye Kenter Benim Adım Feridun'da bir araya geldi. Yayınlanan fragmanları yoğun ilgi gören Benim Adım Feridun filmi sosyal medyada da birçok kişinin beğenisini topladı. Ayrıca iddialara göre Benim Adım Feridun'un başrol oyuncusu Halil Sezai yeni albümünü de filmle birlikte dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluşturacak. Öte yandan Benim Adım Feridun'un vizyona girdiği bu hafta iddialı yapımların beyazperdede olmaması da dikkat çekiyor. Bakalım önemli rakipleri olmayan Benim Adım Feridun gişede nasıl bir başarı elde edecek?

Benim Adım Feridun Konusu


Bu hafta vizyona girecek olan Çağan Irmak'ın ilk komedi  filmi Benim Adım Feridun'un konusu dikkat çekiyor. Büşra Pekin ve Halil Sezai'nin  başrollerini paylaştığı filmin konusu şöyle:
Kendini uzun süreli ,kazanılmış bir ilişkinin rahatlığına bırakmış olan Ersan (Halil Sezai Paracıkoğlu), sevgilisi Ayla (Özge Borak) tarafından terkedilir. Ersan, birkaç haftalık geri kazanma çabası sonuç vermeyince bu ayrılığı kabullenmeye ve yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunu düşünür.Erdek’teki çocukluk evine gider, orada da aradığı huzuru bulamayan Ersan çareyi uzun süredir gitmediği Erdek sahiline gitmekte bulur. Sahile yakın bir düğün salonundan gelen sesler dikkatini çeker ve bir şeyler içip çıkarım düşüncesiyle girdiği düğündeki damadın babası onu yıllar önce küsüp Almanya’ya yerleşen kardeşinin oğlu Feridun sanır. Hoşuna giden bu oyunu kısa tutup ilk fırsatta kaçarım sanırken karşısında damadın kuzeni Hayal’i (Büşra Pekin) görmesiyle yeni kimliği ile yaşayacağı çılgın bir gecenin tam ortasında bulur kendini. Geceyle birlikte ilginç olaylar art arda onu beklemektedir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0