Bugün yayınlanan Buray'ın Sahiden albümünde sürpriz bir şarkı

Buray, yaklaşık iki yıl  aradan sonra   "Sahiden" adını verdiği yeni albümünü yayınladı. Aynı zamanda Buray'ın yeni albümünde  yer alan  "Aşk Mı Lazım" adlı Şarkıya da klip çekildi. Hareketli şarkıların ağırlıklı olduğu yeni albümle birlikte Buray'ın 1 Şişe Aşk albümünden sonra ikinci albümü de müzikseverlerle buluşmuş oldu.
Buray yeni
Buray
İlk olarak Babutsa  grubuyla çalışıp daha sonra Ferhat Göçer'in seslendirdiği "Unutmuş" şarkısına imzasını atan Buray,  büyük beğeni toplayan "1 Şişe Aşk"  albümünden sonra yeni albümü Sahiden'i müzikseverlerin beğenisine sundu. Şubat 2015'te yayınlanan  1 Şişe Aşk'ta yer alan İstersen, Sen Sevda Mısın ve Kimsenin Suçu Yok gibi şarkılarla  uzun süre müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Buray, birçok kez yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı olarak ödüllendirildi. Yaklaşık İki yıl aradan sonra  ikinci albümünü yayınlayan genç şarkıcı Sahiden albümünde farklı tarzlarda şarkılar seslendirdi. Sony Müzik etiketiyle bugün itibariyle müzikseverlerle buluşan Buray'ın yeni albümüyle birlikte albümün ilk video klibi de Aşk Mı Lazım'a çekildi. Hareketli ritmiyle ve dikkat çekici sözleriyle Buray'ın yeni şarkısı sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. Öte yandan Türkçe Pop'un yeni sesi Buray'ın Sahiden albümü de Twitter'da beğeni topladı. İlk video klibiyle birlikte  tüm dijital müzik platformlarında ve müzik marketlerinde yerini alan Buray'ın Sahiden albümünde yer alan bir şarkı oldukça dikkat çekiyor.

Albüme Baba Desteği

Buray'ın 12 şarkılık  Sahiden adını verdiği albümünde babasının sözlerini yazdığı bir türkü de yer alıyor. Gül Goncalar  adındaki türkünün düzenlemesi  de Buray tarafından yapıldı. "Sahiden" albümünde yer alan diğer 11 şarkının söz ve müziği ise Gözde Ançel ve Buray'a ait.  Öte yandan ikinci albümü "Sahiden" hakkında konuşan Buray, müzik kariyerinde daha çok bestelerimle ön plana çıkmak istiyorum diyerek şunları söyledi: "Her yaş kitlesinden insanın dinleyebileceği farklı türlerden geniş yelpazeli bir albüm oldu. Her yaş kitlesinden insan bu albümde kendinden bir parça bulacak" Buray yeni albümünün müjdesini de sevenlerine albümün ilk video klibi çekilen şarkısı Aşk Mı Lazım'ın sözleriyle Twitter'da şu tweet'le  verdi: "Aşk Mı Lazım, Dert Mi Lazım? Söyle Sevdiğim Bize Ne Lazım?" ... Yeni klibimiz yolda … ! Birçok tarzda şarkı içeren Buray'ın Sahiden albümü dijital müzik platformlarının  yanı sıra müzik marketlerinde de yerini aldı.

Sony Müzik etiketiyle bugün itibariyle müzikseverlerin beğenisine sunulan Buray'ın son albümü Buray hayranları tarafından da yoğun ilgi görüyor. İşte Buray'ın yeni albümü Sahiden'de yer alan  şarkılar:
-Buray - Aşk Mı Lazım
-Buray - Sevmiyorum Artık
-Buray - Melodi
-Buray - Kalbime Dokundu
-Buray - Sahiden
-Buray - Sen Hala Sokağımda
-Buray - Mecnun
-Buray - Olmadı
-Buray - Ay Parçası
-Buray - Günlerden Sonbahar
-Buray - Deli Divane
-Buray - Gül Goncalar

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0