Telefonda video düzenlemek için en iyi video düzenleme programı

Her işimizi çok rahatlıkla gören akıllı telefonlar, video düzenleme işine de el atıyor. Peki en iyi video düzenleme programı hangisi? Daha doğrusu telefonda video düzenlemek için en iyi video uygulaması hangisi? İşte mobilde video düzenlemek için en iyi video düzenleme uygulaması!
Video düzenleme
Video edit
Gelişen yayıncılıkla birlikte her an her yerde yayın yapabilmek mümkün hale gelmiş durumda. Artık akıllı telefonlar bile yayıncılık için vazgeçilmez oldu. Canlı yayınlar bile cep telefonlarda yapılır hale geldiği bu dönemde video düzenleme işi de mobile taşınmış durumda. Özellikle YouTube yayıncılığının gelişmesiyle birlikte pekçok YouTuber mobilden de videolarını kurgulayıp, anında yayına alabiliyor. Cep telefonunda video düzenlemek veya telefonda video kurgulama işi  henüz yeni yeni gelişse de pek çok kişi telefondan video montajlama, telefondan video editleme diye tabir edilebilecek işi sevmiş durumda. Hem Android hem İOS kullanıcılarının yaygın olarak kullandığı başarılı video düzenleme uygulamalarından bahsetmek  mümkün. Üstelik birçok en iyi video düzenleme uygulaması  da kullanıcıya ücretsiz sunulmakta. Tabi video düzenleme konusunda Android telefonların önde olduğunu da belirtmek gerekir. Bunun sebebi olarakta Android'in özgür  bir platform olarak gösterilebilir. Peki telefondan nasıl video düzenleyebiliriz? Ya da bir başka değişle telefondan  nasıl video kurgulayabiliriz? İşte en iyi Android video düzenleme programı.

Android'te Video Düzenleme  Nasıl Yapılır?


Google Play Store'da oldukça  iyi bir puana sahip olan Power Director adlı uygulama birçok video düzenleme işlevini rahatlıkla yapabilmekte. Birçok bilgisayarda video düzenleme programlarıyla nerdeyse  aynı başarıda çalışmakta. Power Director, ücretsiz versiyonunun yanı sıra pro sürümüyle de kullanıma sunulmuş durumda. Ancak Power Director'ün  ücretsiz sürümünde düzenlenen videoda Power Director'ün orta büyüklükte logosu görümekte.
Tabi videoları düzenlerken görünen reklamlar da cabası... O nedenle Power Director'ün  pro sürümü  kullanmak  çok daha mantıklı olacaktır. Öte yandan Android'in  4.4  ve üstünü destekleyen video düzenleme uygulaması,  hızlı ve de kullanışlı oluşuyla dikkat çekiyor. Eğer telefonunuzun RAM kapasitesi yüksekse telefonda düzenlediğimiz video çok çabuk işleyip kaydediyor. Şu an için Android'te  5 milyon  kişinin indirdiği Power Director,  İOS tabanlı mobil cihazlarda yayınlanmış değil. Yavaş yavaş Android'in en popüler video düzenleme  uygulaması olmaya doğru  ilerleyen Power Director, 16.90 TL'lik fiyatıyla da dikkat çekiyor. Peki Power Director nasıl kullanılır?

Power Director Uygulaması Nasıl  Kullanılır?


Türkçe dil desteği olmayan  Power Director, ilk başlarda kullanıcıyı zorlayabilmekte. Yakında Türkçe dil desteğinin gelmesi beklenen Power Director, video birleştirme, videoya resim ekleme, videoya ses ve müzik ekleme, videoya yazı ekleme, videoya altyazı ekleme ve videoyu kesmenin dışında video düzenleme işlevini birçoğunu Power Director ile gerçekleştirmek mümkün. Ayrıca Power Director, ses düzenleme konusunda da oldukça başarılı. Her geçen gün daha da gelişen Power   Director mobilden video düzenleme konusunda oldukça başarılı. Yine her işlem için Power Director'de rehber video da mevcut. Yani video düzenlerken Power Director hazırladığı rehber videolarıyla yardımcı olabiliyor. Tabi her kullanımda Power Director''e alışmak biraz daha kolay oluyor. Power Director'ün Türkçe kullanımını anlatan videoları da YouTube'da bulabiliyoruz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0