Soner Sarıkabadayı'nın "Bitanem Deme Bitanem" şarkısı çıktı

Ünlü müzisyen Soner Sarıkabadayı'nın yeni şarkısı yayınlandı. Soner Sarıkabadayı'nın  "Bitanem Deme Bitanem" adını verdiği  yeni single çalışmasının video klibi de şarkıyla birlikte çıktı. Bitanem Deme Bitanem şarkısının klibinde Sarıkabadayı'ya güzel  oyuncu Sera Tokdemir eşlik etti. Bugün itibariyle müzikseverlerle buluşan Soner Sarıkabadayı'nın yeni şarkısı Bitanem Deme Bitanem sosyal medyada  yoğun ilgi görüyor.
Seravtokdemir
Soner Sarıkabadayı
En son 2016'nın başında yayınladığı "Taş" adlı şarkısıyla  müzikseverlerin beğenisini toplayan Soner Sarıkabadayı,   Bitanem Deme Bitanem adını verdiği yeni teklisini bugün itibariyle dijital müzik platformlarında yayınladı. Söz ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan "Bitanem Deme Bitanem" yine Soner Sarıkabadayı'nın müzik şirketi olan PDND  etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Öte yandan bugün yayınlanan Soner Sarıkabadayı'nın Bitanem Deme Bitanem şarkısının video klibi de aynı gün Tv'lerde ve YouTube'da  yerini aldı. Kısa sürede sosyal medyada çok konuşulan Soner Sarıkabadayı'nın yeni şarkısının ismi de ilginç yorumlara maruz kaldı. Yine Işıl Reina'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Bitanem Deme Bitanem şarkısının video klibi de sosyal medyada oldukça olumlu yorumlar aldı. Öte yandan Bitanem Deme Bitanem'in video  klibinde Soner Sarıkabadayı'ya Atv'de yayınlanan ve yoğun ilgi gören Kertenkele dizisindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu  Sera Tokdemir eşlik etti.

"Soner'in oyunculuğu  beni  çok etkiledi"


Soner Sarıkabadayı'nın bugün yayınlanan Bitanem Deme Bitanem şarkısının video klibinin çekimlerinden sonra resmi İnstagram hesabında açıklamalarda bulunan Sera Tokdemir,  canımın içi dediği Soner Sarıkabadayı'nın oyunculuğundan çok etkilendiğini  dile getirdi. Kertenkele dizisinde canlandırdığı "Zehra" karakteriyle büyük beğeni toplayan Tokdemir, klipte kullanılan elbiseyle kendini prenses gibi hissettiğini söyleyerek Soner Sarıkabadayı'ya ve klipte çalışan herkese teşekkür etti. Soner Sarıkabadayı ise Twitter hesabında yeni şarkısını şu Tweet'le hayranlarına duyurdu:
Bitanem deme bitanem
Soner Sarıkabadayı Tweet
Pdnd etiketiyle bugün itibariyle tüm dijital müzik platformlarında müzikseverlerin beğenisine sunulan "Bitanem Deme Bitanem" şarkısı radyolarda duyulmaya başlandı. Soner Sarıkabadayı ve  Sena Tokdemir'in kamera karşısına geçtiği şarkının video klibi de Tv müzik kanallarında ve Pdnd  YouTube kanalında yayınlandı. Bakalım Soner Sarıkabadayı'nın yeni şarkısı "Bitanem Deme Bitanem" Soner Sarıkabadayı'nın  diğer  şarkıları gibi müzik listelerine girebilecek mi?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0