İPhone 7'yi alanlar ne diyor? İPhone 7 ve İphone 7 Plus kullanıcı yorumları

Merakla beklenen Apple'ın iPhone 7 modellerinin  satışları geçtiğimiz hafta  Türkiye'de başladı. Peki iPhone 7'yi ilk alıp kullananlar ne diyor? iPhone 7 ve İPhone 7 Plus'ın  kullanıcı yorumları, iPhone 7'nin  fiyat ve  özelliklerini  sizler için derledik. İşte Apple'ın yeni modeli   iPhone 7 ve İPhone  7 Plus'ın tüm detayları
İphone 7 plus
İPhone 7
Apple'ın uzun süredir gündemden düşmeyen yeni telefonu iPhone 7 hatırlanacağı üzere Eylül'de resmi olarak tanıtılmıştı. Ve aradan yaklaşık 1.5 ay geçtikten sonra yeni İPhone serisi Türkiye'ye geçtiğimiz haftalarda gelmiş oldu. 14 Ekim 2016'da satışlarına başlanan İPhone 7 ve İPhone 7 Plus, kısa bir süre içerisinde Türkiye'de yoğun ilgi gördü. İddialara göre  İPhone 7, ilk haftasında Türkiye'de 40 bin kişi tarafından  satın alındı. Öte yandan fiyatının yüksek olmasıyla da çok tartışılan İPhone 7 ve İPhone 7 Plus, farklı depolama seçeneklerinden dolayı farklı fiyatlarda satışları gerçekleştirilmekte. Diğer yandan Apple'ın yeni modelleri  İPhone 7 ve İPhone 7 Plus, özellikleriyle de dikkatleri çekiyor. Ayrıca Apple, kulaklık girişini çıkararak  yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Peki İPhone 7 ve İPhone 7 Plus modellerinin fiyatları ne kadar? İPhone 7 ve İPhone 7 Plus'ın özellikleri nelerdir? En önemlisi de  İPhone 7 ve İPhone 7 Plus'ı alanlar ne diyor? İşte İPhone 7 ve İPhone 7 Plus kullanıcı yorumları ve dahası.

İPhone 7 ve İPhone 7 Plus kullanıcı yorumları


3400 TL'den başlayan ve depolama alanına  göre fiyatları değişen İPhone ve İPhone Plus kullanıcı yorumları incelendiğinde  birçok kişinin  olumlu  yorum yaptığını görebiliyoruz. Ancak İPhone 7 alanlar iPhone 6s ile aralarında pek bir fark olmadığını dile getiriyor. Yine İPhone 7 kullananlar ekran özelliklerinin çok başarılı olduğunu da belirtmekte.  Öte yandan "İPhone 7  nasıl?" sorusuna ise genel olarak olumlu yorumlar yapılmakta. İPhone 7'nin kötü yorumları veya İPhone 7'nin şikayetlerini incelediğimizde  pek çok kişi İPhone 7'nin hızlı şarj desteğinin olmamasını büyük bir eksiklik  olarak görüyor. Tabi İPhoneve İPhone 7  Plus yorumları  şu an için çok az bunun sebebi ise İPhone 7'nin  Türkiye'de yeni satışa sunulması. Ancak "İPhone 7 iyi mi?"  sorusuna şimdilik İPhone 7  kullanıcıları olumlu yorumlarda bulunuyor. Tabi bu ay sonu veya önümüzdeki ay İPhone 7  ve İPhone 7  Plus satışlarının artmasıyla İPhone 7'nin yorumları da şekillenmeye başlayacaktır. Henüz İPhone 7  satışları yeni başladığından  ve birçok kişi de İPhone 7 fiyatının düşmesini beklediğinden dolayı da yorumlar da yetersiz kalabiliyor.

İPhone 7 ve İPhone 7 Plus özellikleri

İphone 7 görsel
İphone 7
Roze Altın, Altın, Gümüş, Siyah ve  "Simsiyah" renkleriyle satışa sunulan İPhone 7 ve İPhone 7 Plus, 32 GB, 128 GB ve 256 GB depolama seçwnekleriyle satışa sunulmuş durumda. Ayrıca İPhone 7,  4.7  inç retina  HD ekranla kutudan çıkarken, İPhone 7 Plus ise 5.5 inçlik  yine retina HD ekranla geliyor. İp67 sertifikasıyla suya, sıçramalara ve toza  dayanıklı olan  İPhone 7'lerde, kamera da oldukça başarılı. İPhone 7'de 12 MP kamera kullanılırken,  İPhone 7 Plus'ta ise 12 MP'lik geniş açılı ve telefoto olmak üzere iki arka kamerayla satışa sunulmuş durumda. Ayrıca Apple'ın resmi web sitesinde yer alan bilgilerde İPhone 7 ve İPhone 7 Plus pil değeri için şunlar yer alıyor:
İPhone 7 Plus,  iPhone 6s Plus’a göre 1 saate kadar daha uzun pil ömrü, iPhone 6s’e göre 2 saate kadar daha uzun pil ömrü sunuyor. Öte taraftan  İPhone 7 ve İPhone 7 Plus'ta İOS'un son sürümü olan İOS 10'a yer verilmiş.

Siz yeni İPhone'lar hakkında neler düşünüyorsunuz? iPhone 7 alınır mı sizce? 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0