YouTube GO nasıl indirilir? YouTube GO Çıktı (YouTube GO apk)

Google, " YouTube GO" adlı uygulamasını tanıttı. İnternetsiz video izleme olanağı sunan YouTube GO, pek çok özelliğiyle mobil kullanıcıların beğenisini toplayacak gibi. Peki YouTube GO nasıl indirilir?  YouTube GO apk dosyası nerede bulunur? Ve YouTube GO ne zaman Türkiye'de açılacak? YouTube GO hakkında tüm detaylar haberimizde
İnternetsiz
Youtube Go
Sanal alemin gelişmesiyle birlikte pek çok şey internet ortamına taşınmış  durumda. Bunların başında da yayıncılık ve  müzik geliyor. Artık pek çok kişi şarkılarını sadece YouTube üzerinden hayranlarına sunarken, bilinen pek çok TV kanalı da canlı yayınlarını YouTube'a taşıdı bile. Artık izleyiciler bu kolaylıklar sayesinde istediği zaman istediği yayına ulaşabiliyor. Bununla birlikte reklam verenler  de YouTube üzerinden hedef kitlesine ulaşmaya başladı. Bu denli herkes için önemli bir platform olan YouTube da gelişmeye devam ediyor. Google, geçtiğimiz günlerde YouTube bloğunda yaptığı açıklamayla "YouTube GO" adındaki uygulamasını duyurdu. Son olarak Hindistan'da düzenlenen etkinlikle uygulama resmen tanıtıldı. Google'ın yeni uygulaması özellikle "internetin yetmiyor" diyenlerin işine yarayacak.

YouTube GO Nedir? YouTube GO Nasıl Kullanılır?


Google'ın  "YouTube GO"  adını verdiği yeni uygulaması  mobil cihazlarda YouTube videolarıinternetsiz izleme olanağı sağlıyor. Pek çok detaylı özellikle çıkan uygulama, ilk olarak Hindistan'da kullanıma sunulmuş durumda. Google, özellikle internet kotaları düşük ülkelerdeki kullanıcılar için yayınladığı uygulamayla internetin olmadığı yerlerde film, video izlemenin yanı sıra müzik listelerini de dinlemeyi mümkün kılacak. Öte yandan YouTube GO çok kapsamlı bir uygulama olarak sunulmuş durumda. Pek çok kişinin merakla beklediği YouTube GO'nun başlıca özellikleri şöyle:
- İnternetsiz izleyeceğiniz videonun kalitesini siz seçebilirsiniz.
- Videoları telefonunuzda istediğiniz depolama birimine kaydedin.
Google'ın  özel sıkıştırma yazılımıyla  videolar daha hızlı iniyor.

YouTube GO Nasıl İndirilir? YouTube GO APK


Sadece Hindistan'daki Google Play Store ve App Store'da indirilmeye sunulan YouTube GO, diğer ülkelerde kullanılmıyor. Ancak YouTube GO indirme yolları elbette var. iOS kullanıcıları App Store hesap ayarlarından ülke ayarından Hindistan'ı seçerek YouTube GO'ya ulaşabilir. YouTube GO'yu indirmek isteyen Android kullanıcıları ise iki yöntemle uygulamaya sahip olabilir. Android kullanıcıları, Play Store'da edinecekleri bir VPN uygulamasıyla ülkeyi Hindistan olarak değiştirerek ulaşmanın yanı sıra, apk dosyasını kurarakta  YouTube GO uygulamasını kullanabilirler. Ancak YouTube GO apk dosyası henüz  uygulama yeni olduğundan  apk sitelerine düşmediği için VPN yöntemi  tavsiye edilmektedir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0