Endonezya'da Çekilen "Yaratık Videosu" Tartışmalara Yol Açtı!

Kaydedilen gizemli görüntü sosyal medyayı salladı. Endonezya'da kaydedildiği söylenen ve YouTube'da tartışmalara yol açan videoda görünen yaratık hayrete düşürdü. Efsanevi Koca Ayak'ın görüntüsü olduğu iddia edilen söz konusu video dünyaca ünlü haber ajansları tarafından haberleştirildi. Peki o gizemli videodaki yaratık ne? O video gerçek mi?
Gizemli fotoğraf
Gizemli video
Dünyanın farklı yerlerinde kaydedilen ve internette paylaşılan bazı görüntüler tartışmalara yol açabiliyor. İzleyenleri hayrete düşüren ve  çoğu zaman neyin görüntüsü olduğu anlaşılmayan videolar sahte olabileceği kadar gerçekte olabiliyor. Bu tür videolar nerdeyse  her gün  ortaya çıkıyor. Son olarak Endonezya'da çekildiği belirtilen ve  "Koca Ayak videosu" olduğu iddia edilen görüntü bu videolara eklenmiş oldu. YouTube'da paylaşılan görüntüdeki gizemli yaratık herkesi şaşırttı. Güney Asya ülkesi Endonezya'da çekilen ve Koca Ayak videosu olduğu iddia  edilen görüntüler sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölmüş durumda. Kimileri bu videonun gerçek olduğunu savunurken, kimi insanlar da videonun  tamamen gerçek dışı olduğunu söylüyor.

Videodaki Koca Ayak  mı?  Yoksa Ayı  mı?


Genelde Amerika Birleşik Devletleri'nde  çekilen gizemli  videoların birçoğu gerçek dışı olabiliyor. Öte yandan birçok ABD'de çekilen Koca Ayak görüntüsü olduğu iddia edilen videolar hep ayı videosu olduğu ortaya çıkıyor.  Ancak bu hafta Endonezya'da çekilen ve Koca Ayak görüntüsü olduğu iddia edilen görüntünün ayı videosu olması imkansız. Çünkü Endonezya'da devasa ayıların  olmadığı bilinmekte.  Ayrıca  ABD'den  gelen gizemli görüntülerin hep ayı videosu çıkmasının sebebi: ayıların iki ayakları üzerinde yürüyebilmeleridir. Endonezya'da çekilen videodaki görüntüler ABD'den gelen videolarla benzerlik göstermekte. Ancak bu ayı videosu olmadığı bilindiği için tam olarak Endonezya'dan gelen videonun ne görüntüsü oldugu tartışılıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0