Tuğba Ekinci Dikkat Çeken "Para Babası" İsimli Şarkısıyla Sessizliğini Bozdu!

Tuğba Ekinci'nin dikkat çeken yeni şarkısı "Para Babası"  müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Teaserı yayınlanan ve ilginç sözleriyle dikkat çeken Tuğba Ekinci'nin Para Babası, sosyal medyadan da ilginç yorumlar aldı. Geçtiğimiz haftalarda klip çekimleri tamamlanan Tuğba Ekinci'nin yeni şarkısı bugün yayınlanıyor.

Ekinci
Tugba Ekinci

"O Şimdi Asker" şarkısıyla büyük başarı elde eden Tuğba Ekinci, uzun zaman sonra yeni şarkısıyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz ay "yapım şirketi arıyorum." sözleriyle gündeme gelen güzel şarkıcı, DMC ile anlaşarak yeni single çalışmasını tamamladı.  Ekinci'nin Para Babası isimli yeni teklisi dikkat çekiyor. İlginç sözleri ve hareketli oluşuyla dikkatleri üzerine çeken şarkının klip çekimleri  de tamamlandı. Geçtiğimiz gün teaserı Nedt Müzik YouTube kanalında yayınlanan şarkı, bugün tüm müzik platformlarında yayınlanacak. Yaklaşık üç yıldır yeni şarkı çıkarmayan Ekinci, DMC etiketiyle yayınlanacak Para Babası adlı single çalışmasını Twitter hesabından duyurdu. Yeni şarkısının heyecanını sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Tuğba Ekinci,  "geri sayım başlasın" cümlesiyle yeni teklisinin haberini verdi.
Twitter tuğba ekinci
Tugba Ekinci- Twitter


Yazın bittiği şu günlerde Tuğba Ekinci'nin yeni şarkısı Para Babası hareketli ritmiyle dikkat çekiyor. Ayrıca ilginç sözlere sahip olan şarkının söz ve müziği Deniz Erten’e ait. Öte yandan düzenlemesini Toylan Kaya’nın yaptığı Para Babası, 2014 yılından bu yana şarkı çıkarmayan Tuğba Ekinci  hayranları tarafından da ilgiyle karşılındı. Uzun süredir müzik şirketi aradığını dile getiren Ekinci, geçtiğimiz günlerde anlaştığı DMC'yle birlikte çalışmaları da hız kazandı. Ve Tuğba Ekinci'nin Para Babası adlı yeni single çalışması bugün tüm müzik platformlarında yerini alacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0