Oscar And The Wolf Tekrar Türkiye'ye Geliyor! Oscar And The Wolf konseri ne zaman?

Şu sıralar Avrupa'nın  en iyi  grubu olarak gösterilen Oscar And The Wolf, tekrar Türkiye'ye geliyor. Geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye'de fırtınalar estiren grubun biletleri konser tarihinden çok daha önce tükenmişti. İstanbul'da yoğun ilgi gören Oscar And The Wolf'ın Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu.
Oscar And The Wolf türkiye
Oscar And The Wolf
Belçika'da çıkış yapıp, Avrupa'yla birlikte dünyaya açılan Oscar And The Wolf, kısa bir sürede önemli bir başarı elde etti. Grup, söylediği her şarkıyla çok konuşuldu ve büyük kitlelere ulaştı.  Türkiye'de de önemli bir hayran kitlesine sahip olan Oscar And The Wolf, geçtiğimiz  Haziran İstanbul'da sahne almış,  konser biletleri günler önceden tükenmişti. Bunun üzerine pek çok Oscar And The Wolf hayranı konsere gidemediği için hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak Belçika'lı Oscar And The Wolf   sevenlerine müjdeli haber geldi. Grup, 2017'nin  başında tekrar Türkiye'de, İstanbul'da sevenleriyle buluşacak.

Oscar And The Wolf 21 Ocak'ta İstanbul'da!


Raving George ile yaptıkları şarkı "You’re mine" ile yıldızı parlayan  Oscar And The Wolf, şu aralar Avrupa'nın en çok sevilen grupları arasına girmeyi başarmış durumda. Avrupa müzik listelerinde uzun süre kendine önemli yer bulan grubun Türkiye'deki hayran kitlesi de her geçen gün büyüyor.  Özellikle geçtiğimiz sene çıkan  “Entity” albümleriyle büyük beğeni toplayan grup,  Jazz, The Great Escape, Montreux, Rock Werchter gibi festivallerde büyük kitlelere ulaştı. Öte yandan konserleriyle de yoğun ilgi gören  grubun İstanbul'da verdiği  konser hala konuşulurken, grubun tekrar  Türkiye'ye geleceği  açıklaması yapıldı. Açıklamada, Oscar And The Wolf'ın 21 Ocak 2017 Cumartesi akşamı muhteşem bir konser için tekrar  İstanbul'da olacağı ifade edildi.

Max Colombie’nin mükemmel vokaliyle İstanbul'da hayranlarının karşısına çıkacak olan Oscar And The Wolf'ın 2017'nin başında vereceği konserin yeri de belli oldu. Büyük etkinliklere imza atan Konser Pozitif’in katkılarıyla Maslak Volkswagen Arena’da 21 Ocak 2017 Cumartesi akşamı Oscar And The Wolf sahne alacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0