LG'nin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacak Cihazları! (Güncel Liste )

Android Nougat güncellemesini kullanıcılarına dağıtmak için hazırlanan LG'nin  hangi cihazları Android 7.0 alacağı da yavaş yavaş belli olmaya başladı.   Şu aralar piyasaya sürdüğü V20 ile adından sıkça söz ettiren LG, Android 7.0'ı alacak telefonlarının tam listesini paylaşmadı fakat  LG'ye yakın kaynaklar bir takım bilgiler sızdırdı.  İşte Android 7.0 alacak LG cihazları!
Androold lg
Lg Android

Şu aralar V20 modelli telefonuyla gündemde olan LG de birçok firma gibi Android Nougat güncellemesini müşterilerine sunmak için hazırlıklarına başladı. Öte yandan çıkan haberlere göre LG V20 Android 7.0 ile satışa sunulacak. Buna göre LG, ilk olarak LG V20 modeline   güncelleme desteği sunacak. LG'nin daha sonrasında diğer telefonlarına son çıkan modelden başlayarak Android 7.0'ı dağıtması bekleniyor. Google'ın "Android Nougat" sürümünü yayınlamasıyla LG cephesinde de hareketlilik başladı. Özellikle LG G5'te  önemli yazılım değişikliğine imza atacak olan  firmanın bu yöndeki çalışmaları hız kazanmış durumda. Bu önemli yazılım değişikliklerin başında "sanal gerçeklik" geldiği iddia ediliyor. Öte taraftan LG Android Nougat güncellemesi hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmazken, pek çok LG kullanıcısı da "hangi LG telefonlar Android 7.0'ı alacak?" sorusunu sormaya başladı. Bu ve buna benzer soruların yanıtı yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte Android 7.0 alacak LG cihazlar!

ANDROİD 7.0 NOUGAT ALACAK LG  TELEFONLARI

Lg v20
LG V20
LG  Android 7.0 için henüz resmi bir açıklama yapmazken,  LG'nin Android Nougat için  önemli çalışmalar yaptığı gelen bilgiler arasında.  Geçtiğimiz gün LG G5 için Android 7.0 Güncellemesinin beta versiyonunu duyuran firma,  LG V20'nin satışa çıkmasıyla birlikte çalışmalarını LG G5 ve LG V10 için sürdürecek.  LG, daha sonra geçtiğimiz sene çıkan LG G4 ve onun alt modelleri için harekete geçecek. Öte yandan LG'nin önemli telefonlarından olan ve bir zamanlar adeta  fırtınalar estiren  LG G3 Android 7.0 Nougat güncellemesi almayacak.  Diğer yandan LG'nin orta segmentte yer alan LG G4, beat  LG K10,  LG X Power, LG X Cam ve LG X Screan gibi  cihazların Android 7.0 alıp almayacağı netlik kazanmış değil. Birçok kişi Android 7.0 için  LG'den açıklama beklerken firma da yeni telefonu LG V20'ye odaklanmış durumda. Ancak çok yakın bir zamanda LG, Android 7.0 alacak telefonlarının listesini yayınlayacak. Peki LG telefonları ne zaman Android 7.0'a güncellenecek? İlk olarak LG G5 Kasım ortalarında Android 7.0'ı alacak. Daha sonra LG V10 da Aralık gibi  güncellemeyi alabilecek. Öte yandan LG G4'ün Android 7.0 güncellemesi de Ocak ve Şubat  2017'ye  kalacak gibi duruyor. Buna göre  kesin gözüyle bakılan Android 7.0 alacak LG telefonları şöyle:
LG G5, LG V10, LG G4, LG G4 beat, LG K10 ve LG X Power gibi cihazlar LG Android 7.0 alacak cihazlar listesinde yer alacak. Diğer LG G4'ün alt modelleri ve X serisindeki  cihazların durumu net değil. Öte yandan LG G5'in alt modelleri kesin olarak Android Nougat güncellemesi alacak.

Kısaca Android Nougat'a ilişkin LG cephesindeki gelşmeler bu yönde. İlerleyen günlerde Android Nougat resmi olarak Google tarafından yayınlandıktan sonra, LG telefonlarının Android 7.0'a güncelleme   konusundaki bilgiler de hızla gelmesi bekleniyor.   Buna  bağlı olarak bizde "Android 7.0 alacak LG cihazları " başlıklı bu haberimizi güncelliyoruz. LG'nin Android 7.0 alacak cihazlarını yakından takip etmek için FACEBOOK sayfamızı beğenebilirsiniz.

Diğer Android 7.0 güncellemesi alacak cihazlar için BURAYA tıklayın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

15 Yorum:

  1. Hani hala G4 e nougat guncelleme gelmedi. 14 aralik oldu

    YanıtlaSil
  2. g4 beat alacak listesinde görünüyor hem de g4 un alt modelleri almayacak yazıyor ben birşey anlamadım

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. V10 a ne zaman gelecek 7.0

    YanıtlaSil
  7. Şubat 5 oldu hala gelen var ne haber

    YanıtlaSil
  8. en son ocak sonu subat başı denildi lgv10 için ama hala haber yok türkiyedeki lg sitesi ve facebooktaki sayfaya ayrı ayrı sorum biri en geç şubat başı diyor. site deki bilgi yok diyor ne garip..

    YanıtlaSil
  9. 12 şubat oldu halendaha g4 e 7.0 gelmedi ne zaman gelicek bi cevap verin. 1800TL para veriyoz şarjı yarım gün enca gidiyo ya

    YanıtlaSil
  10. LG K430-TR niye güncelleme gelmedi.

    YanıtlaSil
  11. Lg türkiye bu işi pek önemsemiyor anlaşılan gelsede en son bize gelir

    YanıtlaSil
  12. Adsız3/08/2018

    2018 oldu hala lgk10 android sürümü 6. Nezaman 7 gelecek

    YanıtlaSil
  13. lg g3 ede 7.0 nougat gelecek lg destek sayfasından acıklama yaplıdı onuzdekı aylarda avrupaya dagıtılmaya baslıycak

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0