İlginç konusuyla dikkat çeken "Leylekler" (Storks) vizyonda

İlginç öyküsüyle dikkat çeken film Leylekler (Storks), bugün vizyona girdi. 2D ve 3D olarak  gösterime girecek olan Storks, animasyonseverlerin keyifle izleyeceği bir film olarak gösteriliyor. Tüm dünyayla birlikte 23 Eylül'de  yani bugün Türkiye'de de gösterime giren  Leylekler'in (Storks) seslendirmesini ünlü seslendirme sanatçıları  gerçekleştirdi.
Storks film
Leylekler (Storks)
Bir dönemin çocuklarının kendilerini getirdiklerine inandıkları  "leylekler"  şimdi başka bir iş peşindeler. Üstelik günümüze uygun bir iş yapıyorlar... İlginç konusuyla dikkat çeken Leylekler (Storks), bugün sinemaseverlerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda  Nicholas Stoller ve Doug Sweetland'ın oturduğu filmin senaryosu da yine Leylekler'in  yönetmenlerinden biri  olan Nicholas Stoller'a ait. Ayrıca   önemli başarılar elde eden Bay Evet ve Muppets gibi filmlerin senaryosu da Leylekler  filminin  senaristi ve iki yönetmenlerinden biri olan Nicholas Stoller ait. Öte yandan macera, aksiyon türündeki  Leylekler'i seslendiren isimler de dikkat çekiyor. Filmin Türkçe seslendirmelerini  DeadPool'un  seslendirmesiyle  çok konuşulan Harun Can'ın yanı sıra  Melissa Melis Toklu, Ali Çorapçı, Nüvit Candaner, Cem Deniz Arıca, Ali Ekber Diribaş, Seval Tufan, Sefa Zengin ve Oğuz Özoğul üstlendi.
Filmin orijinal seslendirmelerini yapanlar arasında ise Andy Samberg, Katie Crown, Jennifer Aniston ve Danny Trejo gibi ünlü isimler yer alıyor.

Yapımcılığını Brad Lewis'ın üstlendiği Leylekler''de yeni çıkan  "Kiss the  Sky" ve "HoldinOut" şarkıları kullanıldı. Warner Bros. Pictures ve Warner Animation Group tarafından  gösterime  sunulan Leylekler (Storks), 2D ve 3D olarak izleyiciyle buluşacak. Ayrıca filmin Türkçe dublajlı, ve Türkçe altyazılı  versiyonlarının yanı sıra orijinal dilde gösterimi de olacak. Bugün itibariyle vizyona giren Storks, anime ve macera sevenlerin ilgi odağı olacak gibi. Oscar'lı ünlü isimlerin imzasını taşıyan filmin konusu da dikkat çekiyor. Leyleklerin internetten verilen  siparişlerini taşırken beklemedikleri olayların olmasıyla başlayan maceraların anlatıldığı filmin fragmanları izleme rekorları kırıyor.

Leylekler (Storks) Filminin Konusu


Bugün vizyona giren ve ünlü seslendirme sanatçılarının sesiyle  beyazperdede izleyiciyle buluşacak olan  filmin konusu kısaca şöyle: Leylekler, global bir internet perakende şirketi için paket dağıtırlar. Şirketin üst düzey teslimat leyleği olan "Junior", tam da terfi etmek üzereyken Bebek Yapım Makinesi'ni yanlışlıkla çalıştırarak izinsiz olarak bir kız bebek üretir. Junior ve Leylek Dağı'ndaki tek insan olan arkadaşı Tulip, patron fark etmeden bu sorunu çözmek için zamana karşı yarışırlar. Ve böylece leyleklerin bir zamanlar yaptıkları görev olan "bebek getirme" tekrar başlamış olur.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0