Android 7.0 Nougat Alacak Asus ZenFone Cihazları (Güncel Liste)

Ünlü bilgisayar üreticisi Asus'un ZenFone modelli akıllı telefonlarından  hangilerinin  Android  7.0  Nougat'ı alacağı pek çok Asus ZenFone  kullanıcısı tarafından merak edilmeye başlandı.  Peki hangi Asus ZenFone telefonları Android 7.0 Nougat'ı alacak? İşte Android 7.0'ı alacak ve    almayacak Asus ZenFone telefonlarının listesi.

Android nougat
Asus Android Nougat
ZenFone modelleriyle akıllı telefon piyasasına hızlı bir giriş yapıp, akıllı telefon sektörünü yönlendirmeyi başaran Çin'li  üretici Asus, henüz Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak telefonlarının listesini yayınlamadı ancak  kesin gözüyle bakılan Android 7.0  güncellemesi alacak Asus telefonlarını sizler için bir araya getirdik. Geçtiğimiz aylarda Android 6.0 güncellemesi  alan bazı Asus telefonlarından sonra şimdiyse pek çok Asus ZenFone kullanıcısı, "hangi Asus telefonları Android 7.0'ı  alacak?" Sorusunu sormaya başladı. Peki ama hangi Asus ZenFone modelleri Android Nougat'ı alacak?  Android Nougat güncellemesinin Google tarafından yayınlanmasına az bir süre kala telefon üreticileri de çalışmalarına başlamış durumda. Android 7.0 Nougat  güncellemesi  için çalışmalara başlayan üreticilerden biri de Asus.  Android 7.0 için henüz Asus kanadından  resmi bir açıklama gelmedi fakat, Android 7.0 alacak Asus telefonları nerdeyse belli. 

Android 7.0 Alacak Asus ZenFone Telefonları



Android 7.0
Android Nougat
Asus, Android Nougat için kolları sıvadı fakat Asus'un ilk güncelleme vereceği cihazları daha ülkemizde  piyasaya  çıkmayan Asus ZenFone 3, ZenFone 3 Ultra ve ZenFone 3 Deluxe olacak. Yani bu da Asus ZenFone 2 ve Asus  ZenFone Max gibi cihazların geç Android 7.0 Nougat'ı alacak demek oluyor. Öte yandan birçok kullanıcısı bulunan Asus ZenFone Laser'in de Android 7.0'ı alacağı  konuşuluyor. Ancak ZenFone Laser Android Nougat güncellemesi almayacak diyenler de çoğunlukta.  Buna  göre Android 7.0 Nougat'ı  alması  kesin gözüyle bakılan Asus telefonları şöyle:
-Asus ZenFone 3
-Asus ZenFone 3 Ultra
-Asus ZenFone Deluxe
-Asus ZenFone  2
-Asus ZenFone Max
-Asus ZenFone Laser
Çok düşük bir ihtimal olsa da "Android 7.0 alacak Asus telefonlar" arasında Asus Selfie de gösteriliyor.

İlgili Haberler

Asus ZenFone 3 Max'ın tüm eksilerini ve artılarını derledik

Diğer yandan Android 7.0 güncellemesi alacak Asus telefonlar kadar Android 7.0 almayacak Asus ZenFone modelleri de merak ediliyor. Android 7.0 almayacak Asus ZenFone modellerinin başında Asus ZenFone 5 ve Asus ZenFone 6 geliyor. Oldukça eskiyen bu cihazların yanı sıra Asus ZenFone GO ve büyük ihtimalle Asus ZenFone Selfie modelleri de Android 7.0'ı almayacak. Yukarda da belirttiğimiz üzere henüz Asus konu hakkında resmi bir açıklama yapmış değil. Dağıtılmasına çok az bir süre kalan Android 7.0 Nougat merakla beklenirken, Asus'un Android 7.0 güncellemesi alması kesin gözüyle bakılan  ve yine Android Nougat güncellemesini  almayacak  ZenFone modelleri kısaca bu şekilde.

 Ayrıca her yeni gelişmede  "Android Nougat'ı alacak Asus cihazları" listesini güncelliyoruz.  Gelişmelerden hemen haberdar olmak için FACEBOOK  sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Diğer Android 7.0 güncellemesi alacak cihazların listesi için BURAYA tıklayın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

12 Yorum:

  1. Adsız1/21/2017

    eğer asus zenfone lasere android 7 güncellemesi gelirse anneme verdiğim asusumu geri almayı planlıyorum

    YanıtlaSil
  2. Adsız1/21/2017

    cengiz asus lasere de gücelleme geliyormuş aq

    YanıtlaSil
  3. Adsız1/21/2017

    asus zenfone laser note5 ten daha güzel

    YanıtlaSil
  4. Adsız1/21/2017

    napıyosub asus

    YanıtlaSil
  5. Adsız1/21/2017

    nida serin
    façalar derin
    bu son değil sadece başlangıç
    asus kartal samsung note 5 kırlangıç

    YanıtlaSil
  6. Adsız1/26/2017

    note 5 kullanıyosun mutlu sanıyorlar

    YanıtlaSil
  7. Zenfone laser 2.el alınır mı ne dersiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alinir ben 2. El zenfone 5 aldim hic bi sikinti cikarmadi.

      Sil
  8. İnşallah güncelleme gelir gelmezse Zenfone laser 2 mi yigenime vercem artik

    YanıtlaSil
  9. Adsız3/24/2017

    Zenfone Selfie, Max ve lazerden daha iyi özellikte bir telefon. Max ve Lazer güncelleme alıyorsa Selfie hayli hayli almalı...

    YanıtlaSil
  10. Zenfone 2 güncelleme geliyorsa selfie kesin gelmesi lazim ondan sonra çıkan bir telefon 7.0 almazsa saçmalık olur

    YanıtlaSil
  11. Adsız7/19/2017

    Atı alan üsküdarı aştı halen 7.0 bekliyoruz diğer firmalar zenfone selfie ile aynı donanıma sahip ürünlere çoktan verdiler güncellemeyi neredeyse 8.0 dağıtacaklar bizde güncelleme yok

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0