Alper Mestç'nin "bu benim en iyi filmim oldu" dediği Siccin 3 viizyonda!

Siccin serisinin üçüncü filmi Siccin 3: Cürmü Aşk iddalı geliyor. İlginç konusuyla dikkat çeken yeni korku filmi bu hafta vizyona giriyor. Aşk ve korku temalarının kullanıldığı Siccin 3: Cürmü Aşk'ın yönetmeni Alper Mestçi filmde yeni yöntemler denediğini söyleyerek Siccin 3 için iddalı konuştu.

Siccin
Siccin 3 (2016)
İlk olarak 2014 yılında vizyona giren Siccin, sadece ilk haftasında 89 bin 203 kişi tarafından izlenerek gişede büyük bir başarı elde etmişti. Daha sonra devam filmi  Siccin 2 ile izleyiciyle buluşan  film, büyük beğeni toplamıştı. Ve şimdi Siccin tekrar sinemaseverlerle buluşuyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini  Alper Mestçi'nin üstlendiği Siccin 3: Cürmü Aşk, aşk ve korkuyu bir arada işliyor.  Çekimleri 4 hafta süren film geçtiğimiz kış çekildi. İlginç öyküsüyle dikkat çeken Siccin 3: Cürmü Aşk, yayınlanan fragmanıyla kısa sürede yoğun ilgi gördü. Pek çok sinemasever film için olumlu yorum yaparken, filmin oyuncuları ve yönetmeni Alper Mestçi de Siccin 3 için iddalı konuştu. 2 Eylül'de vizyona girecek olan Siccin 3: Cürmü Aşk'ın büyük rakipleri de dikkat çekiyor. Aynı türde olmasa da Siccin 3'le birlikte çok iddalı yapımlar vizyona girecek.

"Bu benim en iyi filmim oldu"


Siccin 3: Cürmü Aşk filminin yönetmen koltuğunda oturan Alper Mestçi "Bu benim en iyi filmim oldu."  diyerek Siccin 3'ün gişede iyi bir başarı yakalayacağını dile getirdi.  Mestçi korku filmlerinin çekimleri her zaman zorluklarla tamamlandığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:
Siccin 2, dram ve korkuydu. Bu filmin içinde ise korku ve aşk var. Hakikaten yeni bir şey yaptık Türkiye için. Ben denemeler ve yeni şeyler yapmayı seviyorum. Açıkçası Türkiye'de yeni denemeler yapmak riskli ama korku sineması da Türkiye'de yeni yeni oturan bir şey. Dolayısıyla bu tip denemeler yapmazsak doğru yolu bulamayız." Mestçi,  gerçeklik duygusunun filme daha iyi yansıdığını ifade ederek Siccin 3'ün çekimlerini geçtiğimiz kış Riva'da yapıldığını belirtti.

2 Eylül'de izleyiciyle buluşacak olan Siccin 3 filminin oyuncu kadrosunda başrollerde Büşra Apaydın ve Adnan Koç'un   yanı sıra  Cem Uslu, Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Deniz Gündoğdu ve Ömer Musab Küçükler gibi isimler  yer alıyor. Öte yandan Siccin 3'ün başrol oyuncularından Adnan Koç, ilk kez bir korku filminde rol aldığını söyleyerek şunları kaydetti:
"Korku filmlerindeki oyunculuk, sınırlarda dolaşan bir iş. Ya komik olursun, ya korkunç olursun. Dolayısıyla bu anlamda riskli bir iş. Gerçekten ben de bu işe bir riskle giriş yaptım. Kendimi de izledim. Fena bir iş çıkmamış. Güzel bir film. Gişe anlamında serinin en iyi filmi olmaya aday bir film."

Yapımcılığını Muhteşem Film'in üstlendiği ve 2 Eylül'de vizyona girecek olan Siccin 3: Cürmü Aşk'ın konusu da dikkat çekiyor. İşte bu hafta vizyona girecek olan Siccin 3'ün konusu:
Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan ve Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felç kalır. Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat'ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf, ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmemek uğruna korkunç bir şey yapar.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0