Acun Ilıcalı Yeni Kanal Açıyor! Acun'un yeni kanalının adı ne olacak?

Tv8'le önemli bir başarı elde eden Acun Ilıcalı, şimdilerde yeni bir kanal açacağı iddiasıyla gündemde. Acun Medya bünyesinde faliyet gösterecek  kanalın spor yayınları yapacağı ifade ediliyor. Peki geçtiğimiz gün NBA maçlarının yayın haklarını satın alan Acun Medya spor kanalı açacak mı?  Acun'un yeni kanalının adı ne olabilir?
Acun ılıcalı
Acun Medya
Uzun süredir  dile getirilen "Acun spor kanalı kuruyor" iddiası   her geçen gün iddia olmaktan uzaklaşıyor. Geçtiğimiz senelerde MNG Holding'den Tv8'i satın aldıktan sonra kanalda büyük değişiklikler yaparak kısa zamanda önemli başarılar elde eden Acun Ilıcalı, şu sıralar yeni bir kanal açmak için harekete geçti. Acun Medya'nın  açacağı yeni kanalın başta futbol ve basketbol yayınlarının yapılacağı bir spor kanalı olması bekleniyor. Henüz konuyla ilgili Acun Ilıcalı kanadından resmi bir açıklama gelmese de Acun Medya'daki hareketlilik önümüzdeki günlerde Acun Ilıcalı'nın yeni kanalının açılacağını işaret ediyor. Söz konusu kanalın futbol, basketbol yayınlarının yanı sıra pek çok spor dalıyla ilgili önemli karşılaşmaların naklen  ve şifresiz olarak yayınlanacağı dile getiriliyor. Öte yandan Ilıcalı, Twitter'da paylaştığı bir Tweet'le NBA maçlarının yayın haklarının Acun Medya tarafından alındığını duyurdu.

Acun Medya spor yayınlarına büyük yatırım yapıyor


Geçtiğimiz gün basketbol severlerin yakından takip ettiği NBA maçlarının yayın haklarını satın alan Acun Medya, bir süredir spor ağırlıklı yatırımlarda bulunuyor. Öte yandan  A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nin yayın haklarını da elinde tutan Acun Medya'nın  bu girişimleri uzun süredir gündemde olan "Acun Ilıcalı spor kanalı açacak" iddiasının da yavaş yavaş iddia olmaktan uzaklaşmasına neden oluyor. Ancak Acun Ilıcalı'nın Twitter  paylaşımındaki  detay da kafaları karıştırdı.  Paylaşımda Acun Ilıcalı, NBA maçlarının haklarını aldıklarını duyurup, bunun basketbol severlere  hayırlı olmasını diliyor.  Fakat yayınların Tv8'de olacağını belirtiyor. Bu da  kafaların karışmasına neden oldu.
İşte Acun Ilıcalı'nın o Tweeti:
Acun medya
@acunilicali
Yine iddialara göre Acun Ilıcalı'nın yeni kanalının adı "Spor8" olacak. Dile getirilen bir başka iddia ise Acun Medya'nın yeni bir spor kanalı kurmak yerine  var olan  bir spor kanalını Tv8 gibi satın alacağı.
Acun Ilıcalı'nın satın alacağı spor kanalı olarakta  Show Radyo, Radyo Viva ve Radyo Spor  gibi pek çok önemli kanalı bünyesinde bulunduran  Saran Holding'in Stansport kanalı işaret ediliyor. Henüz Acun Medya'dan resmi bir açıklama gelmezken, bu iddianın çok sık gündeme geleceği görülüyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0