Olay Şarkıcı Justin Bieber Bakın Bu Kez Ne Yaptı!

Her yaptığı olay olan şarkıcı  Justin Bieber, bu kez de hayranlarını sosyal medyada şaşırttı. Bieber, bazı hayranları ve eski sevgilisi Selena Gomez'le tartıştıktan sonra olay yaratan bir karar alarak bütün hayranlarını şoka uğrattı. İşte Justin Bieber'ın herkesi şaşırtan kararı!

Justin bieber
Justin Bieber


Her yaptığı, her dediği  olay olan  genç şarkıcı Justin Bieber, bu kez de sosyal medyada imza attığı olayla gündeme oturdu. Bir aralar birliktelikleriyle çok konuşulan ve birliktelikleri kadar ayrılıkları da  olay olan Justin Bieber, Selena Gomez ikilisi arasındaki sular durulmuyor. Son olarak ikili İnstagram üzerinden birbirileriyle kavga etti. Selena Gomez ve Justin Bieber arasındaki tartışmaya  Justin Bieber hayranları da dahil olunca olay büyüdü. Justin Bieber'ın 77.9 milyon gibi büyük bir takipçiye sahip olan İnstagram hesabı üzerinden  büyüyen tartışmanın sebebi Bieber'ın  yeni sevgilisi oldu.   İnstagram'da bir fotoğraf altında başlayan o tartışma Justin Bieber'ın olay yaratan kararı almasına neden oldu.

Justin Bieber İnstagram Hesabını Tamamen Sildi!


Sevgilisi Sofia Richie ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşan Justin Bieber, beklediğinden farklı bir tepkiyle karşılaştı. Bieber fanları Justin Bieber'ın ve yeni sevgilisi Sofia Richie'ın olduğu fotoğrafın altında  ikiliyi yerden yere  vurdu. Duruma kızan Justin Bieber, hayranlarıyla kavga etmeye başladı. Kısa bir sürede Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez de olaya dahil oldu. Herkesten önce onlar vardı diyerek Justin Bieber'ın hayranlarını savunan Gomez, Justin Bieber'a adeta nasihat verir gibi şu cümlelerle Justin Bieber'a  yüklendi:
"Eğer nefretle başa çıkamıyorsan kız arkadaşının fotoğraflarını paylaşmayı bırak. Bunlar seninle onun arasında özel olmalı." Bunun üzerine olaya kızan Justin Bieber, ilk önce İnstagram hesabını gizledi daha sonra da tamamen sildi. Öte yandan en çok İnstagram'da takipçiye sahip olan Justin Bieber, SnapChat hesabını da kapattı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0