Merakla Beklenen Dizi "Bana Sevmeyi Anlat" İzleyiciyle Buluşuyor

Başrol oyuncularıyla dikkat çeken ve merakla beklenen "Bana Sevmeyi Anlat" adlı dizi, tanıtım fragmanıyla beğeni topladı. Geçtiğimiz sene yayınlanmadan durdurulan ve Almanya'dan İstanbul'a   uzanan bir öyküyü ekranlara taşıyan dizi bu ay izleyiciyle buluşuyor.

Bana sevmeyi anlat
Bana Sevmeyi Anlat


Geçtiğimiz yaz Atv'de tanıtım fragmanları dönmeye başlayan  ve  yayınlanmasına az bir süre kala ani bir kararla yayınlanmadan durdurulan "Beyaz Gece" adlı dizi yenilenerek ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin adı Bana Sevmeyi Anlat olarak yenilendi.  Bazı önemli  değişikliklere gidilen dizi izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Ekranlara gelen birçok yaz dizisine rakip olarak görülen Bana Sevmeyi Anlat, FOX Tv'de ekranlara gelecek. FOX'ta ilk fragmanı yayınlanan dizinin bu ay içerisinde yayınlanması bekleniyor. Öte yandan merakla beklenen dizinin  oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Bana Sevmeyi Anlat'ın tanıtımları dönmeye başlarken yapım şirketi Ay Yapım da dizinin FOX'ta yayınlanacağını yaptığı resmi açıklamayla duyurdu.

Geçtiğimiz sene rafa kaldırılan "Bana Sevmeyi Anlat" dizisinin yapım şirketi, dizinin başka bir kanalda yayınlanacağını daha önce  duyurmuştu. Hatırlanacağı üzere Atv'de ekranlara gelmeden apar topar durdurulan dizinin kadın başrol oyuncusu da   eksikti. Tüm eksiklikleri tamamlanan dizinin başrol oyuncuları dikkat çekiyor. "Bana Sevmeyi Anlat" dizisinde Kemal Doğulu, Seda Bakan ve "Muro" karakteriyle tanınan Mustafa Üstündağ izleyici karşısına çıkıyor. Almanya'dan İstanbul'a uzanan bir hikayeyi ekranlara taşıyan dizinin senaryosunu Deniz Akçay kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Mesude Eraslan oturuyor. Yayınlanan ilk tanıtımıyla beğeni toplayan "Bana Sevmeyi Anlat" bu ay içerisinde izleyiciyle buluşacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0