General Mobile'ın Android 7.0 Nougat Alacak Cihazları

General  Mobile kullanıcılarının beklediği Android Nougat güncellemesi geldi. İlk etapta GM 5 Plus ve Android 4G Nougat'a güncellendi. Peki diğer General Mobile cihazları Android Nougat alacak mı?
Android nougat
General Mobile
Google'ın desteğini alarak "Android One" platformunda hem kullanıcısına saf Android deneyimi sunan, hem de iki yıl boyunca güncelleme garantisi veren General Mobile, diğer tüm firmalar gibi kullanıcılarına Android 7.0 Nougat güncellemesini sunmak için harekete geçti.
General Mobile, "Discowery" adı altında satışa sunduğu telefonlarla Türkiye'de telefon pazarının büyük bir değişime uğramasına öncelik etti. Öte yandan General Mobile, Google'ın "Android One" projesine katılarakta dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ve yayınlanan Android 7.0 Nougat güncellemesini ilk alan telefonlar arasında General Mobile'ın ismi de ilk sıralarda yer alıyor. Google'ın desteğiyle Android 7.0'ı alacak Nexus'larla   birlikte General Mobile'ın iki telefonu da hemen güncelleme aldı. Peki ama General Mobile'ın hangi telefonları Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak? General Mobile'ın Discowery serisi telefonları da ilk Android 7.0'ı alabilecek mi? İşte resmi olmasa da General Mobile'ın Android 7.0 alacak tüm telefonları.

Android 7.0 Alacak General Mobile Telefonları


Google tarafından Android Nougat'ın yayınlanmasıyla   tüm firmalar da Android 7.0 için harekete geçti. Bu firmalardan biri de General Mobile.  Henüz General Mobile cephesinden bir resmi açıklama gelmedi fakat General Mobile'ın Android Nougat güncellemesi alacak cihazları belli. Öncelikle geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen GM 5 Plus Android 7.0 güncellemesini alacak ilk General Mobile telefonu oldu. Aslında GM 5 Plus, Google'ın Nexus cihazlarını saymazsak ilk Android  Nougat güncellemesi alacak  telefon olarak karşımıza  çıkıyor. Öte taraftan General Mobile'ın "Android One' platformundaki General Mobile Android 4G'de yine Android 7.0'ı aldı. Belkide Android Nougat güncellemesi alacak en ucuz telefon ünvanına sahip "Android 4G" aldığı bu güncellemeyle son güncellemesini alması bekleniyor. Öte yandan General Mobile'ın Discowery serisinden herhangi bir telefon Android 7.0 güncellemesi almayacak. Bu arada  General Mobile 'ın Elite modelinin kesin olmasa da Android 7.0 Nougat güncellemesini alabilir.
Buna göre:
General Mobile  GM 5 Plus
General Mobile Android 4G
General Mobile Elite ve Elite Plus Android 7.0  güncelemesini  alması kesin gözüyle bakılıyor.

Saf Android deneyimini kullanıcılarına sunacak olan General Mobile'ın Android 7.0 alacak cihazları kısaca bu şekilde. Ayrıca General Mobile tarafından "Android Nougat" ile alakalı açıklama geldiğinde haberimizi de güncelliyoruz.

Diğer Android 7.0 güncellemesi alacak cihazlar için  BURAYA tıklayın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0