Galaxy Note 7 Fiyatı ve Önemli Detayları! Galaxy Note 7 Kullanıcı Yorumları

Samsung'un dört gözle  beklenen yeni telefonu Note 7, ilgi çekici özellikleri, fiyatı ve telefonu alıp kullananların yorumlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle hayranlık uyandıran özellikleri ve birçok kişiyi  düşündüren fiyatıyla Note 7'nin önemli detaylarını, kullanıcı yorumlarını sizler için derledik.

Galaxy note 7 antutu
Samsung Galaxy Note 7


Uzun süredir merakla beklenen Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu Samsung Galaxy Note 7 satışa sunuldu. Geçtiğimiz aylarda MWC 2016'da tanıtılan Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge'den. Sonra Note 7 eylül ayında tanıtılması beklenirken Samsung, herkesi şaşırtarak Note 7'yi erken bir tarihte tanıttı. Samsung,  Note 6'yı çıkarmadan direkt Note 7'yi tanıtarak telefonu merakla bekleyenlerin beğenisine sundu. Öte yandan yakın zamanda tanıtılması beklenen  İphone 7'ye rakip olarak lanse edilen Samsung Note 7 ilgi çeken özelikleriyle dikkat çekiyor. Şu sıralar çok konuşulan Note 7, özelliklerinin yanı sıra fiyatı ve ilk kullanıcılarının yorumlarıyla da yine  dikkatleri üzerine çekiyor.  Peki  tüm dünyada 2 Eylül 2016'da resmi satışlarının başlanacağı Samsung Galaxy Note 7'nin özellikleri nelerdir? Samsung Note 7'nin fiyatı nekadar? Ve Galaxy Note  7'yi alanlar ne diyor? Samsung Galaxy Note 7 kullanıcı yorumları ne yönde? Bu ve buna benzer pek çok merak edilen detayı haberimizde sizler için derledik. İphone 7 ile aynı dönemde satışta olacak olan.  Note 7'nin özelliklerini, fiyatını ve Galaxy Note 7'nin  kullanıcı yorumlarını  gelin yakından inceleyelim.

Samsung Galaxy Note 7 Özellikleri


Birçok kişinin merakla beklediği, Note 7 ne zaman çıkacak?  Diye sorduğu Samsung'un yeni "amiral gemisi" Samsung Galaxy Note 7, dikkat çeken özellikleriyle pek çok kişi tarafından beğeni topladı. Galaxy Note 7'nin  önemli noktalarını incelediğimiz yazımızda Note 7'nin tüm özelliklerine yer vermeyeceğimizi belirtmekte fayda var. Bu yazımızı okuyan pek çok kişi Galaxy Note 7'nin  özelliklerini fazlasıyla incelediğini biliyoruz. Bu yüzden Note 7'nin öne çıkan ve önemli özeliklerini paylaşacağız.  En düşük 64 GB'lık depolama alanıyla kullanıcıya sunulan telefon, yeni teknoloji olan ve artık tüm yeni telefonlarda bizleri karşılayan  USB TYPE-C ile geliyor. Öte yandan parmak izi ve özellikle  "göz tarama" özelliğiyle oldukca dikkat çeken Galaxy Note 7,  5 MP ön ve 12 MP arka kamerayla sunulmuş durumda. Tabi bazı  üst düzey Samsung telefonlarında gördüğümüz kalp atış hızını ölçme özelliği de yine Note 7'de  bizleri karşılıyor. Suya ve toza dayanıklı olan Samsung Galaxy Note 7,  8 çekirdekli işlemci ve 4 GB RAM'in yanı sıra Android 6.01 ile geliyor. 5.7 inçlik ekranının yanı sıra  telefon 3500 mhA değerinde bir pil ile satışa sunulmuş durumda. Şık tasarımıyla ve bol içerikli kutusuyla  dikkat çeken Samsung Galaxy Note 7'nin özellikleri kısaca bu şekilde.

Galaxy Note 7 Kullanıcı Yorumları

Note 7 kamera
Galaxy Note 7


Samsung'un,  çok yakında çıkacak olan Apple'ın İphone 7'sine rakip olarak görülen Note 7, şu an için kullanıcısını memnun etmiş gibi görünüyor. Genel olarak Note 7 kullanıcı yorumlarına gözattığımızda birçok kişi Galaxy Note 7'nin pilinden şikayetçi olduğunu belirterek şarjının çabuk  bittiğini  dile getiriyor.  Öte yandan yine pek çok kişi Samsung Galaxy Note 7'nin ekranını oldukca güzel olduğunu  ifade ederek beğinisini dile getiriyor. Galaxy Note 7 yorumlarında dikkat çeken bir başka nokta ise göz tarama özelliğinin çok stabil çalışıldığının belirtilmesidir. Note 7'de yer alan USB Type-C de kimileri tarafından rahatsızlıkla, kimileri tarafından da beğeniyle karşılanmış durumda. Tüm bunların yanı sıra Galaxy Note 7 için çok sayıda kişi "çok pahalı" yorumunu yaparak  Samsung Galaxy Note 7'nin bu fiyatta pek satış yapamayacağı belirtilmiş. Note 7'nin kamerası da Samsung'un geçtiğimiz aylarda çıkan  Samsung S7'den  farklı olmadığı da  yine Galaxy Note 7 kullanıcı yorumlarında bazı kişilerce iddia edilmiş durumda.

Samsung Galaxy Note 7 Fiyatı


Özellikleriyle, kullanıcı yorumlarıyla dikkat çeken Galaxy  Note 7, fiyatıyla da çok konuşulacak, çok tartışılacak gibi duruyor. Samsung'un en pahalı telefonu olma ünvanına sahip Note 7, 4 bin TL'ye varan fiyatıyla bazıları tarafından pahalı bulundu. Geçtiğimiz günlerde bir miktar indirim yapan Samsung Türkiye'nin bu indirimi de işe yaramadı gibi duruyor. Öte yandan bazı e-ticaret sitelerindeki Galaxy  Note 7 fiyatı şöyle:
N11.com:
3,559 TL
Hepsiburada.com:
3,489 TL
Binbircesit.com:
3,313,62 TL
Gittigidiyor.com
3,599 TL

Samsung Galaxy Note 7 kullanıcı yorumları, fiyatı ve Galaxy Note 7 özelliklerinde öne çıkan noktalar kısaca bu şekilde karşımıza çıkıyor. Peki sizce Galaxy Note 7 alınır mı?  Ve Samsung Galaxy Note 7 hakkındaki yorumunuz nedir? Sizin fikrinizi merak ediyoruz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

7 Yorum:

  1. Vala note 7 oldukća güzel ama almam o parayla araba alırım.

    YanıtlaSil
  2. Adsız8/26/2016

    Aldım kullanıyorum gayet akıcı ve gayet başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşm telefonda bir sıkıntı var mı, ben de almayı düşünüyorum da...

      Sil
  3. Telefon cok guzel. Ama aldigimdan beri 2 kere telefon dondu. Bi kere de kapandi uzun bi sure acamadim bilgisayara bagladigimda acildi bi sekilde. Onun haricinde bir de spen tepe dugmesi bazen basili kaliyor ve yuvasindan cikaramiyorsunuz. Bunun icin bi igme gibi bisey kullanmak durumunda kaliyorsunuz

    YanıtlaSil
  4. Kardeşim herhangi bir sıkıntı var mı telefonda, ben de almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parmak izi hizli ve stabil iris tarayici hizli ve stabil ben i phone 4 5 5s 6 6s yaklasik 5 senedir iphone kullanicisiyim ama not 7 iphoneyi salladi bence yeni ara yuzu herseyi stabil ve su gibi akici ben 15 gun oldu aldim vatan atriumdan aldim verdigin paranin karsiligi diyebilirim

      Sil
  5. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0