Whatsapp'a Beklenen İki Özellik Geliyor!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, arama özelliğini biraz daha geliştirerek iki yeni özellik  ekledi. Çok yakında tüm kullanıcılara sunulması beklenen özellikler birçok kişinin ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte. Küçükte olsa bu iki özellik kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

Görüntülü arama
Whatsapp sesli arama


Mesajlaşma olayına farklı bir boyut kazandırarak SMS'i tarihe karıştıran Whatsapp, sesli arama özelliğini geliştirmeye devam ediyor.  Geçtiğimiz aylarda sesli aramalarda veri tüketimini düşüren popüler  mesajlaşma uygulaması, şimdiyse sesli aramalarda ulaşamadığınız kişiye sesli mesaj bırakmayı ve aramaya cevap verilmediği durumlarda tekrar arama özelliğini duyurmaya hazırlanıyor. Şu an için beta olarak  kullanıcıya sunulan bu iki yeni özellik yakın bir zamanda herkese açılacak.  İlk olarak Android'e gelmesi beklenen bu iki özellik küçükte olsa işe yarar nitelikte. Whatsapp'ın arama özelliği üzerinde çalışması bir çok kişi tarafından "Whatsapp'a görüntülü arama yakında gelebilir mi?"  sorusunun sorulmasına neden oldu.

Adeta GSM Operatörlerine rakip olmaya başlayan Whatsapp'ın arama özelliği üzerine yoğunlaşması SMS gibi standart telefon aramasının da tarihe karışmasına  neden olabilir.  Yeni duyurulan özellikle artık Whatsapp üzerinden aradığımız kişi  cevap vermediği takdirde kendisine sesli mesaj bırakmak mümkün olabiliyor. Öte yandan yine Whatsapp üzerinden aradığımız kişi aramaya yanıt vermediği zaman anında tekrar aramamız mümkün olacak. Bilindiği üzere Whatsapp'ta aradığımız kişi aramaya cevap vermediği durumda  sesli arama direkt sonlanıyordu. Ancak artık arama yanıtlanmadığında "tekrar aransın mı?" seçeneği eklenecek. Whatsapp'ın duyurduğu bu iki yeni özellik gelecek olan ilk güncellemeyle herkese açılmış olacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

  1. Görüntülü arama da gelse, sesli mesaj da gelse; ben bu uygulamayı sevemiyorum. Renginden midir nedir! Özellikle aile içinde kullanmak için başka bir uygulama edindim onu kullanıyorum. Daha rahat geliyor bana :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0