Merakla Beklenen Filmi Frekans (,Cell) Bayramda Vizyonda!

Stephen King'in çok satan "Cell" adlı romanından beyazperdeye uyarlanan ve birçok sinemasever tarafından merakla beklenen korku filmi "Frekans" bayram haftası vizyona girecek.   Fragmanı kısa sürede yoğun ilgi gören Frekans filminin konusu ise oldukça dikkat çekiyor. 

Cell
Frekans (Cell) 2016


Son zamanların en iyi korku filmi olarak gösterilen Paranormal Activity 'nin  devam filmi olan Paranormal Activity 2'nin yönetmeni  Tod Williams'ın  yönetmen koltuğunda oturduğu korku filmi Frekans'ın senaryosunu uyarlamada Adam Alleca ile birlikte kitabın yazarı Stephen King ile çalışıldı.
Sosyal medya üzerinden çok konuşulan filmin başrollerinde önemli oyuncular yer alıyor. Zombi filmlerine benzeyen "Frekans" filminde John Cusack,Samuel L. Jackson ve Isabelle Fuhrma gibi başarılı oyuncular karşımıza çıkıyor. Çok konuşulan filmde gözler 2009'da rol aldığı "Evdeki Düşman" filmiyle tanınan  genç oyuncu Isabelle Fuhrman'ın üzerinde. 19 yaşındaki ABD'li oyuncunun filmdeki performansı şimdiden konuşulmaya başlanmış durumda.

Frekans (Cell) 8 Temmuzda Vizyonda!


Bayramda sinemaya gitmeyi düşünenlerin tercih edebileceği film 8 Temmuz'da vizyona girecek. Telefonlardan bilinmeyen bir sebeple yayılan bir frekans sonucu vahşi birer yırtıcı haline gelen insanları konu alan Frekans (Cell) filmi şu aralar çok popüler olan akıllı telefonlara bir eleştiri niteliğinde. Filmin yönetmeni Tod Williams  konu üzerine:  "King 2006 yılında bu ağır adımlarla gerçekleşmekte olan küresel istilanın farkına vardı, bu gelişime ivme kazandırıp onu bir felakete dönüştürdü." diyerek usta yazar Stephen King'in öngörülülüğüne dikkat çekti.
İnsanların ellerinde bulunan cep telefonlarının kurbanı olmasını anlatan film bu hafta cuma günü (8 Temmuz)  sinemalarda. Film, ABD ile birlikte Türkiye'de de Türkçe dublajla aynı hafta vizyona girecek.

Frekans (Cell) 2016 Filminin Konusu


Bayram haftası vizyona girecek filmler arasında dikkat çeken korku, Bilimkurgu ve Gerilim türündeki Frekans (Cell) filminin konusu ise kısaca şöyle:
Clayton Riddell kariyerinin zirvesini yaşayan çok ünlü bir yazardır. Ailesinin kendisine eşlik edemeyecek olması nedeniyle canı bir hayli sıkkın olsa da son romanının sunumunu yapmak için Boston'a gitmesi gerekir. Sunum günü gelir, ancak o esnada çevresinde garip olaylar yaşanmaya başlar... Cep telefonlarından yayılmaya başlayan bir sinyal insanları kana susamış varlıklara dönüştürmektedir. Bu yeni zombi güzellemesinden sağ çıkmaya çalışan küçük bir grup hayatta kalmak için her şeyi göze almak zorundadır.
(beyazperde.com)

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0