Rengarenk Dizisi İlk Bölüm Reyting Sonucuyla Şaşırttı!

Geçtiğimiz cuma Atv ekranlarında seyirciyle  buluşan romantik komedi türündeki  yeni dizi Rengarenk, reyting  listesindeki sırasıyla  herkesi şaşırttı. Yaklaşık üç yıldır sevgili olan Selin Şekerci ve Kaan Taşaner ikilisinin başrollerini paylaştığı dizinin ilk bölümünün reyting sonucu  merakla bekleniyordu.

Selin şekerci
Renganenk


Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Rengarenk dizisi cuma akşamı Atv ekranlarına gelerek başlangıcı yaptı. Ünlü oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkan dizi, sosyal medyada da  çok konuşuldu. Birçok kişi tarafından merakla beklenen Rengarenk dizisi Twitter'da kimileri tarafından beğenilirken, kimileri tarafından da basit bulundu. Dizi, yaz aylarında çokça rağbet gören romantik komedi türünde izleyiciyle buluştu. Kadınlara güveni kalmayan bir veteriner  ile ünlü bir Tv yıldızı arasındaki ilişkiyi konu alan dizinin reyting başarısı iyi denilebilir. Başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner ikilisinin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.
Ümit İbrahim Kantarcılar, Cem Belevi, İbrahim Kendirci, Sertan Erkaçan, Açelya Devrim Yılhan, Funda Güray, Selin Yeninci, Merve Oflaz, İnci Türkay, Ferdi Sancar, Şebnem Doğruer ve Şükrü Türen gibi ünlü oyuncuların rol aldığı dizinin reyting sonucu şaşırttı.

Rengarenk Reyting Sonucu


Atv'de ekrana geldiği gün Tv kanallarının pek çoğunda iddialı yapımların olmadığı halde dizi Total reyting listesinde  4-5 yıllık sinema filmine yenildi. Rengarenk, Show Tv'de yayınlanan yerli film Ay Lav Yu'nun gerisinde kalarak ikinci sırada yer aldı. Öte yandan Rengarenk, AB grubunda ise birinci sırada kendine yer buldu. Yaz boyu her cuma Atv ekranlarında izleyiciyle buluşması beklenen Rengarenk dizisinin ilk bölümü iyi denebilecek bir başarıya imza attı. Önümüzdeki haftalardaki başarısı merakla beklenen dizinin 1. Bölümü YouTube üzerinden yayınlanmış durumda

İşte Rengarenk dizisinin yayınlandığı akşamki reyting sonuçları: (ilk 5)

Total:
1:AY LAV YU (T.S)
SHOW TV
2:RENGARENK ATV
3:ARKA SOKAKLAR (TKR
)KANAL D
4:RENGARENK (TKR)
ATV
5:SHOW ANA HABER
SHOW TV

AB
1:RENGARENK
ATV
1:AY LAV YU (T.S
)SHOW TV
3:KIZ VE KURT (Y.S)
STAR TV
4:RENGARENK (TKR)
ATV
5:SHOW ANA HABER
SHOW TV

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0